Lijstjestijd: stel je verlanglijstje samen met producten uit Belgische webshops

Lijstjestijd: stel je verlanglijstje samen met producten uit Belgische webshops

Tips en Trends

19/10/2018

Kennen jullie Lijstjestijd al? Zo ja, fantastisch! Zo nee, dan introduceren we je graag aan de leuke, handige én gratis app ‘Lijstjestijd’. Lijstjestijd is een online platform waarop je cadeaulijstjes kan samenstellen met producten uit verschillende Belgische webshops.

Wij horen: minder miskopen, minder cadeaustress en meer inspiratie. Intussen werden er al 15.000 originele verlanglijstjes samengesteld. 15.001, als je het lijstje dat ik net gemaakt heb erbij telt!

Tijd voor lijstjes: een onafhankelijk platform voor Belgische webshops

Het idee voor Lijstjestijd ontstond bij Tine Van Poeck en Tom Rombaut voor de geboorte van hun derde kindje. Een klassieke geboortelijst in één winkel sprak hen niet zo aan. En zo werd, naast hun derde kindje, ook Lijstjestijd geboren in 2017: een digitale geboortelijst met cadeautjes uit meer dan 20 webshops werd samengesteld en online gedeeld met vrienden en familie.

Ik merkte dat ik online soms te snel tot aankopen overga die ik dan toch retourneer. Ook mijn kroost ziet op onze tablet veel reclame voor speelgoed dat ze graag willen hebben en wel liefst nu meteen. Door de spullen die je denkt graag te willen kopen op een online verlanglijstje te plaatsen, krijg je tijd om even na te denken en kan je je lijstje delen met anderen.”, vertelt Tine van Lijstjestijd ons.

Hoe werkt het?

Via de gratis app kan je voor elke gelegenheid een lijstje samenstellen. Een geboortelijst, verjaardagsfeestje, housewarming, communies, kerstfeest, … Noem maar op, zelfs voor Sinterklaas!

In de app kan je met 1 simpele klik alle online producten automatisch gaan toevoegen aan je lijstje. Voor wie de bomen door het online bos niet meer ziet, maakte Lijstjestijd ook superhandige inspiratieborden waar je op categorie kan gaan zoeken. ‘Voor hem’, ‘voor haar’, ‘wonen’, ‘beleven’, het zijn slechts enkele van de nog steeds groeiende reeks inspiratieborden.

Bij Lijstjestijd willen we af van de saaie cadeaubonnen. Cadeautjes en belevingen die iemand echt wil, staan voorop. Sinds kort bieden we daarom ook een selectie creatieve workshops, zoals een punch needle-atelier, aan die je cadeau kan doen of zelf op jouw verlanglijstje kan plaatsen.”, aldus Tine.

Eens een lijstje af is, kan je het personaliseren en delen met vrienden en familie. Elk lijstje krijgt een unieke code die je kan mailen of zelf omvormen tot een QR-code, waarmee de ontvangers jouw lijstje kunnen opzoeken, bekijken, en artikels kunnen reserveren. Handig!

Oprichters van Lijstjestijd Tom en Tine, met hun kindjes Lola, Susan en Pim

De digitale Secret Santa

Voor een ‘Secret Santa’ kan je met de handige tool ‘Lijstjestrekken’ alle namen van de deelnemers invoeren en wordt er digitaal een trekking uitgevoerd. Het systeem laat toe om bepaalde combinaties te vermijden. Zo kan je instellen dat een koppel geen cadeautje voor elkaar kan kopen. Alle deelnemers krijgen dan de persoon toegewezen voor wie ze een pakje moeten kopen en hun verlanglijstje.

Verjaar je binnenkort, krijg je een kindje of wil je goed voorbereid zijn voor de feestdagen? Dan is Lijstjestijd dus de app die je nodig hebt. Want: geen ongewenste pakjes meer krijgen (of geven). Wij zijn fan!

Ontdek meer over Lijstjestijd op Instagram en Facebook!

 

 

 


Deel dit artikel:

E-mail Facebook WhatsApp


Ook interessant