Aquamuse

Vanaf 15 tot 150 personen | Locaties

Aquamuse, een ideale locatie aan het water in het centrum van Gent, een sfeervol professioneel ingericht binnenruim en gezellig zonneterras met zicht op de torens van Gent.

Je organiseert een verjaardagsfeest, babyborrel, huwelijk, seminarie, productlancering, personeelsfeest, persconferentie, receptie,...?

Je kan bij ons terecht voor zaalverhuur. Wij zorgen voor de volledige organisatie en perfecte uitvoering van jouw evenement, afgestemd op jouw wensen! Aquamuse, een ideale locatie aan het water in het centrum van Gent, een sfeervol professioneel ingericht binnenruim en gezellig zonneterras met zicht op de torens van Gent.

 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia
Parking
Wifi
Tuin / Terras

Volledig uitgeruste bar
Ruime professionele keuken
Professionele muziek- en geluidsinstallatie
Projectiescherm met beamer

Parking

Op wandelafstand van parking Zuid & Reep & Kouter en Sint Pietersplein.

Zalen

Naam
- 15 - - 75 - 120100120
Tabel weergave: Aantal personen

De boot beschikt over een zaalruimte van 18,50 x 4,50 meter.

De opstelling van de zaal is heel flexibel en biedt mogelijkheden voor alle types van huwelijksfeesten, een professioneel seminarie of een spetterend verjaardagsfeest. Er zijn aparte dames en herentoiletten aanwezig.

Het benedendek is een sfeervolle, gezellige ruimte met een capaciteit voor een 120- tal personen afhankelijk van de opstelling. Op ons gezellige zonneterras met zicht op de torens van Gent is bijkomend plaats voor een 60-tal personen.

Volg ons op Instagram