"Perfecte accommodatie om van jouw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken"

Drie prachtig ingerichte feestzalen

9 hotelkamers

Kwaliteit boven alles

tot 300 personen | Locaties

Salons De Vrede heeft de perfecte accommodatie om van jouw feest een onvergetelijke gebeurtenis te maken. Gastheer Eddy Vanbelle en mevrouw Véronique Mattheus staan open voor elke suggestie en organiseren jouw feest volledig naar wens.

Drie prachtig ingerichte feestzalen zijn ter beschikking voor diverse gelegenheden zoals huwelijken, babyborrels, communiefeesten, bedrijfsevents, recepties, rouwmaaltijden enzovoort.

Tussen het Torhoutse Houtland en Oostende vind je Salons De Vrede met zijn 3 feestzalen: Van Eyck Zaal, Permeke zaalen de Delvaux zaal, restaurant en 9 hotelkamers.

Bij Salons de Vrede staat kwaliteit boven alles. Je krijgt een ruime keuze van budgetvriendelijke tot meer exclusieve feestarrangementen aangepast aan jouw wensen.

Trouwen

Sinds jaar en dag verzorgt Salons De Vrede trouwfeesten tot in het kleinste detail. Beleef jouw huwelijksfeest als een sprookje in één van onze prachtig ingerichte feestzalen. Geniet van een verfijnd diner gevolgd door een spetterend feest. Een zorgeloos, sfeervol en geweldig trouwfeest is gegarandeerd!

Na de mooiste dag van jouw leven kan je zorgeloos overnachten in één van onze gloednieuwe kamers. Reserveer nu de droomlocatie voor jouw huwelijk en wij helpen om van jouw trouw een onvergetelijke dag te maken!

Interessant weetje: trouwers krijgen een gratis kamer aangeboden.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Overnachting
Tuin / Terras

Parking

Ruime privé parking

Zalen

Van Eyck Zaal

Sfeervolle, eigentijdse zaal waar een feest pas echt een feest wordt. Details kunnen de sfeer bepalen daarom investeren wij constant in tafeldecoratie.

Permeke Zaal

Ruime zaal die kan samen gevoegd worden met de aanpalende Delvaux zaal (wintertuin). Met aparte ingang direct aan de private parking.

Delvaux Wintertuin 

Deze prachtige wintertuin maakt de verbinding tussen de Van Eyck zaal. Kan perfect afgescheiden worden van de andere zalen en beschikt over een eigen ingang, vestiaire, sanitair en bar. Met aparte ingang direct aan de private parking.

Volg ons op Instagram