Vanaf 10 tot 700 personen | Locaties

Mimosa is een referentie als feestzaal en cateraar in het Meetjesland en daarbuiten. De zalen en tuinen van de Salons, de klassieke gastronomie en stijlvolle ontvangst maken deel uit van het collectieve geheugen.

Die plaats in het geheugen is het resultaat van de liefde voor het vak van Peter Vanhee en zijn team. Zij willen mensen verwelkomen om een bijzonder moment te vieren, te herinneren, vast te leggen, te beleven…

De Salons blijven een vaste waarde als het gaat om klassieke feestzalen, tuinen en gastronomie. Het verhaal van Mimosa is zelfs nog persoonlijker geworden met mogelijkheden om uw feest compleet zelf vorm te geven. Mimosa kan met trots zeggen dat de lat kwalitatief even hoog ligt buiten de Salons, op de locatie die u in gedachten hebt, met het menu waar u van droomt.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

Mimosa bestaat uit 3 zalen, een afgeschermd terras en park. De Salons zijn een rustpunt vlakbij het centrum van Eeklo waar de focus ligt op klassevolle en klassieke ruimtes en een eerlijke, verse en gastronomische keuken.

Volg ons op Instagram