"Feesten in een warme, moderne en multifunctionele eventlocatie in Lier!"

Moderne en gezellige zaal in naturel tinten

Groot terras en verzorgde catering

Begeleiding door een vaste contactpersoon

Vanaf 5 tot 350 personen | Locaties

The Tree is een moderne en multifunctionele eventlocatie behorende tot de groep van San Marco Village. Ook op deze prachtige eventlocatie in Lier bezorgen we jou en je genodigden een evenement om U tegen te zeggen, met de garantie van San Marco-service en kwaliteit.

De inrichting van The Tree is modern en strak, uitgewerkt in aangename houtsoorten. Zo wordt een mooi evenwicht gecreëerd tussen een strakke, maar ook warme en gezellige sfeer.

Voor zowel familie- als bedrijfsevenementen zorgt onze persoonlijke aanpak ervoor dat van elk evenementen een pareltje wordt gemaakt. Onder leiding van ons ervaren team wordt voor elk feest de meest ideale formule uitgewerkt. Zowel de catering, aankleding van de ruimte en eventuele animatie worden in een totaalpakket gegoten, zodat jij enkel nog hoeft te genieten! 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia

Parking
Wifi

Parking

Ruime eigen parking.

Zalen

Naam
The Tree - - - 200 - - 350200 -
Tabel weergave: Aantal personen

The Tree heeft een modern, strak interieur, uitgewerkt in aangename houtsoorten, om een strakke en tevens warme sfeer te creëren.  Deze multifunctionele zaal leent zich voor  bedrijfsfeesten, seminaries, productvoorstellingen,  privé feesten,  babyborrels, huwelijksfeesten, communiefeesten,  ...

Volg ons op Instagram