Hof ter Zielbeek

Vanaf 10 tot 100 personen | Locaties

Hof ter Zielbeek is gelegen aan de rand van het gelijknamige Park ter Zielbeek, een groene oase in Ruisbroek. Deze nieuwe feestlocatie ademt nu reeds geschiedenis uit, want werd ongebracht in de conciërgerie van een oud kasteelgebouw uit de 18e eeuw. De authentieke elementen van dit gebouw uit 1721 werden gecombineerd met een modern en warm interieur. Ideaal voor elk van uw feesten. 

Privéfeesten:

Bent je op zoek naar een feestzaal? Een communie, huwelijk, babyborrel, jubileum, bedrijfsfeest of een andere gelegenheid? De combinatie van de authentieke elementen van het gebouw samen met een modern en warm interieur maken van Hof ter Zielbeek de ideale locatie voor al uw feesten. 

Samen met een professioneel team wordt bekeken hoe uw perfecte feest er uitziet en wordt een formule op maat uitgewerkt op basis van uw gelegenheid en budget. 

Bij mooi weer is het bovendien heerlijk vertoeven op het ruime terras dat uitkijkt op het gelijknamige park ter Zielbeek.

Bedrijfsevents:

U kan in Hof ter Zielbeek ook vergaderruimtes huren. We hebben voor u 2 ruimtes beschikbaar, een kleine en een grote. Volgende extras zitten steeds inbegrepen in de huurprijs: beamer, wifi, flipchart, papier, tafelwater en muntjes.

We werken natuurlijk altijd graag samen met u een formule uit die aangepast is aan de gelegenheid en het budget.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras
Speelweide

Parking

Twee parkings in de onmiddellijke omgeving. Ook parkeren op de straat is mogelijk.

Volg ons op Instagram