"The Lounge: jouw garantie voor een feest in stijl op maat van jouw budget"

Moderne zaal

Licht, geluid, projectie aanwezig

Vrij van catering

Vanaf 30 tot 250 personen | Locaties

The Lounge is een multifunctionele zaal waar verschillende formules mogelijk zijn. Je kan ervoor kiezen om enkel onze zaal te huren of om een totaalconcept te laten uitwerken door ons team van creatieve en ervaren event organizers. En dat steeds op maat van jouw vooropgesteld budget. Elke opdracht, zowel zakelijk als privé, wordt bij ons zorgvuldig en met oog voor detail uitgewerkt. 


Het is onze missie om samen met jou het event tot een wervelend succes te maken. We maken er elke keer opnieuw een onvergetelijk gebeuren van. 


Je bent vrij om jouw evenement in te richten zoals je wenst, dat is wat The Lounge als zaal uniek maakt. Je beslist over de zaalinrichting & aankleding, eventueel een thema, catering, meubilair, licht & geluid, video & fotografie, special acts, standenbouw, ontvangst van jouw genodigden enz. Echter kunnen wij dit ook voor jou in handen nemen zodat je de tijd hebt om je voor te bereiden op de ontvangst van je gasten!


Voor, tijdens én na het evenement blijven onze medewerkers steeds het aanspreekpunt.

Belangrijke informatieWe hebben geen privé parking, maar er is op wandelafstand een gratis openbare parking voor 400 auto's. Voor organisatoren kan een plaats voor de deur gereserveerd worden.

Tarieven

Wenst u graag de dranken zelf te voorzien? Huur nu de zaal voor 1000 euro i.p.v. 1500 euro!

Als de dranken bij ons worden afgenomen, betaalt u slechts 700 euro incl. de uitgebreide technische voorzieningen en de opkuis. 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia

Parking
Wifi

Parking

Parkeren kan makkelijk op de ruime parking van het vlakbij gelegen winkelcentrum. Er is een ruime beschikbaarheid en op wandelafstand van The Lounge. Voor organisatoren kan er een plaatsje voor de deur worden gereserveerd.

Zalen

Naam
The Lounge - 200200200200 - 250200200
Tabel weergave: Aantal personen

Verschillende formules zijn mogelijk, van enkel huur tot een totaalconcept volledig op maat van jouw vooropgesteld budget. Elke opdracht zowel zakelijk als privé wordt bij ons zorgvuldig en met oog voor detail uitgewerkt.

Volg ons op Instagram