"Stijlvolle feestzaal in hartje Geel"

Alles kan, niets moet!

Optionele 'Feestservice'

Op 1 min wandelen van het stadscentrum

Vanaf 25 tot 280 personen | Locaties

Onze volledig vernieuwde feestzaal in het centrum van Geel bezit alle troeven voor een geslaagd feest.

Het landelijk moderne interieur met de authentieke houten vloer, de stijlvolle lambrisering en de prachtige bar met buffetkast vormen het ideale decor. Volledig op maat voorzien we voor jouw feest de ideale tafelschikking met statafels en/of zittafels, al dan niet met dansvloer.

Vrijwel elk feest is mogelijk. Iedere gelegenheid is goed om te feesten in onze feestzaal in hartje Geel. Dankzij de dimbare verlichting, creëren we voor elk feest de gepaste stemming en sfeer.

  • Zoek je een feestzaal om gezellig te eten, drinken en dansen op een trouwfeest, verjaardagsfeest of huwelijksverjaardag? Kan perfect!
  • Of wat dacht je van een bedrijfsfeest of een bedrijfsreceptie?
  • Daarnaast is onze feestzaal ook uitermate geschikt voor een communie- en lentefeest of een gezellige babyborrel. Als je wil, zetten we zelfs een springkasteel binnen, voorzien we kinderanimatie én plaatsen we amusementsspelen

WIJ MAKEN JE FEEST COMPLEET!

Naast de infrastructuur van onze feestzaal bieden we je een complete feestservice. Het motto van deze extra dienstverlening is bijzonder simpel: alles kan, niets moet! Wil je zelf alles regelen? Ga je gang!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Parking

Rokersruimte
Extra feestservice

Parking

Parkeren rond onze feestzaal in hartje Geel vormt geen enkel probleem. Een minuutje wandelen van de grote centrumparking in de Nieuwstraat.

Zalen

Naam
Empire Foyer - - - - - - 280150280
Tabel weergave: Aantal personen

Volg ons op Instagram