"Wij brengen enthousiaste, ambitieuze en zeer creatieve dynamiek in huis!"

Creatieve jonge dynamiek

Gastronomie tot 800 personen

Klassevol en discreet

Vanaf 50 tot 1.000 personen | Catering / Traiteur

Gastronomie op maat van jouw event!

Op zoek naar een verzorgde catering en topbediening voor jouw bedrijfsevent, seminarie, huwelijks- of verjaardagsfeest? Met Cuisine Catering haal je een enthousiaste, ambitieuze en zeer creatieve dynamiek in huis. 

Wat jouw wensen en noden ook zijn, het topteam van Bram Gers zorgt voor unieke gerechten die passen binnen ieder concept. Wat dacht je bijvoorbeeld van een luxe picknick of een gastronomisch buffet geïnspireerd op Asian streetfood? Geen vaste menukaart, wij werken voor jou een voorstel op maat uit.

Cuisine Catering beschikt over een creatief en professioneel team van chefs, maîtres en kelners. Zij verzorgen met plezier de catering van je privé- of bedrijfsevent. De perfecte combinatie van een vlotte en vriendelijke bediening én smakelijke en verfijnde gerechten met dagverse streekproducten. Steeds afkomstig van topleveranciers!

5 redenen om met Cuisine Catering in zee te gaan

1. Maatwerk is onze kracht
Elk(e) bedrijf of organisatie is anders, heeft andere prioriteiten. En ‘anders’ vraagt om een unieke aanpak. Geen twee events zijn bij ons hetzelfde. Wij denken samen met je mee, waken over je vooropgestelde doelstellingen en zorgen voor een totaalconcept dat klopt tot in de kleinste details.

2. Events tot 800 personen
Van een walking dinner, diner aan tafel met dansfeest, live cooking en een avondje streetfood tot een receptie op gastronomisch niveau met topbediening- en beleving van ontvangst tot dessert… bij ons is iedere formule mogelijk én dat voor zowel 50, 200 als 800 personen, op eender welke locatie.

3. Honger naar uitdagingen
Cuisine Catering bestaat uit een dynamisch, creatief en gemotiveerd team dat op iedere locatie een vlotte service nastreeft. Voor ons is ieder event, groot of klein, een uitdaging. En laat dat laatste nu net iets zijn waar wij van houden en de nodige energie van krijgen om jouw event naar een hoger niveau te tillen. Jouw feest doen slagen geeft ons een kick.

4. De juiste leveranciers en partners
Wij hechten veel belang aan goede relaties met onze leveranciers en partners. Zo kunnen we met zekerheid een breed gamma van topproducten, decoratie, technische hoogstandjes en internationale knowhow aanbieden. Doordat wij beschikken over bevriende partnerlocaties in België en Nederland kunnen wij je ook helpen in jouw zoektocht naar een geschikte locatie voor je event.

5. Hoger gamma
Cuisine Catering richt zich als traiteur/cateraar tot een hoger gamma. Exclusieve events met topgastronomie zijn onze specialiteit. Pijlers als kwaliteit, duurzaamheid en verantwoord ondernemen staan bij ons voorop.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Recepties
Buffetten
BBQ
Seated Dinner

Walking dinner
Show Cooking
Desserten

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg

Volg ons op Instagram