Just Cooking
Met Just Cooking realiseert chef-kok Jan Tobben zijn ambitie om een traiteur- en cateringservice aan te bieden op culinair topniveau. Zowel zijn ervaringen in sterrenrestaurants en exclusieve brasseries als zijn succesvolle loopbaan in dienst van cateringbedrijven komen hiervoor van pas. Doorheen zijn carrière ontwikkelde hij een eigen kookstijl gebaseerd op klassieke smaken met herkenbare en vooral kraakverse producten.
Koken zit Jan Tobben al van kindsbeen in het bloed. Zijn grootmoeder maakte van zelfgevangen vissen en konijnen eigenhandig een smakelijke bereiding. Zijn vader was een maniakale hobbykok die alles wat hij op restaurant proefde, meteen thuis zelf wou uitproberen.
Levergebieden
- Antwerpen
- Limburg
- Vlaams-Brabant
- Oost-Vlaanderen
- West-Vlaanderen
- Brussel
Eigenschappen
- Buffetten
- Recepties
- Seated Dinner
- Walking Dinner
- Afhaal mogelijkheid
- Food Sharing
- Kok aan huis
- Show Cooking
- Styling / Tafeldecoratie
Keuken
- BBQ
- Desserten / Zoet
- Aziatisch
- Belgisch
- Dranken / Cocktails
- Glutenvrij
- Halal
- Latijns-Amerikaans
- Lunch
- Mediterraans
- Patisserie / Bruidstaarten
- Streetfood
- Vegetarisch
- Wereldkeuken
Gelegenheid
- Huwelijk
- Vergadering
- Communie / Lentefeest
- Verjaardagsfeest
- Babyborrel / Doop
- Familiefeest
- Bedrijfsfeest
- Teambuilding
- Seminarie
- Personeelsfeest
- Jubileum
- Productvoorstelling