"Amalthea, dream it, eat it"

Persoonlijke service en een offerte op maat

Meer dan 30 jaar ervaring

(H)eerlijke culinaire ervaring

Catering / Traiteur

Als goede Bourgondiërs houden de zaakvoerders van Almathea, Koen Meeusen en Tinne Vansteene, van overvloed en lekker eten. Al sinds 1986 is Almathea een vaste waarde in de catering en traiteur wereld. Als derde generatie staan wij garant voor kennis en ervaring. 

Uiteraard doen wij dit niet alleen. De fundering van Almathea is een team van gemotiveerde, gedreven en uiterst talentvolle chefs en top kelners. Dankzij ons topteam kunnen wij telkens opnieuw zorgen voor een topkwaliteit en service. 

Voor elk van jouw feesten, zowel privé als bedrijfsevenementen, staan wij klaar om samen met jou een leuk en origineel concept uit te werken. Wij zorgen steeds voor een persoonlijke aanpak met een glimlach. Jij vertelt ons over welk feest je droomt en samen maken we het waar. Elk feest wordt met evenveel liefde behandeld. 

Voor weerkerende bedrijfsevenementen, zoals pensioenreceptie, jubilea en inhuldigingen, werken we graag een formule op maat uit, waarbij we een vaste prijs bepalen die voor de rest van het jaar voor geldig blijft. 

Ook voor al jouw andere bedrijfsevenementen werken wij graag een leuk en origineel concept uit. Dit kan gaan van een eenvoudig thema, bijvoorbeeld in de kleuren van het logo van de firma tot een zeer ver uitgewerkt event, zoals bijvoorbeeld een event met foodtrucks.  

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Recepties
Buffetten
BBQ
Seated Dinner
Walking dinner

Show Cooking
Broodjes
Desserten
Kok aan huis
Cocktails

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram