Vrijblijvende offerte aanvragen

Kasserol - De Groene Foodtruck

"Kasserol: De groene foodtruck"

Groenten van ons eigen veld

Seizoensgebonden kwaliteit en uitwerking

Ecologisch verantwoord

Vanaf 30 tot 500 personen | Foodtrucks

Kasserol – ‘De groene foodtruck’ brengt je de traditionele Belgische keuken met een eigenzinnige groene twist. Seizoengroenten komen van eigen veld en worden verwerkt in onze gerechten. Heb je interesse om zelf te oogsten van onze zelfplukboerderij check dan www.landvanduwijck.be

Met Kasserol haal je niet zomaar een traiteur in huis. Kasserol biedt high-end kwaliteit en afwerking, flexibiliteit en gezelligheid. We werken samen met lokale producenten om onze ecologische voetafdruk zo laag mogelijk te houden. Onze foodtrucks ademen sfeer en gezelligheid uit en ze zijn professioneel volgens HACCP-normen en praktisch ingericht om jouw favoriete gerechten op locatie te bereiden.

Kortom een totaalbeleving waarin de chefs hun passie overdragen in hun gerechten.

Bovendien kan je onze foodtruck per dag of voor een langere periode huren. Indien je dit wenst kunnen wij de trucks bovendien van jouw kleuren, logo’s en foto’s voorzien!

Na het werk met collega’s of vrienden even de riem eraf en genieten van een lekkere hap? Kasserol foodtruck kan je een niet te missen After-work of Networking ervaring bezorgen. We werken voor de drank samen met ‘The drunken horse’, een originele oude paardentrailer volledig omgebouwd tot jouw drankentruck. Voor de kers op taart kan je ook inspraak maken op ‘Unimog’, een oude Duitse brandweerwagen omgetoverd tot een uit de kluit gewassen DJ-booth.

Kasserol organiseert elke zomer zijn eigen foodtruckfestival: 'Kafé Kasserol' met een terugkomend groen karakter waar we samen werken met onze lokale Lierse verenigingen. Je kan er komen proeven van de heerlijke wereldse keuken en groot en klein worden er geanimeerd met verschillende originele acts en nevenactiviteiten. 

Wacht niet langer en vraag naar onze bedrijfsarrangementen!

Tarieven

Kasserol kan ingehuurd worden vanaf 1.000€ (excl. 12% btw). 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Tapas
Burgers / Friet
Vis / Schaaldieren
Vlees

BBQ / Grill
Gezond
Lege foodtruck
Kasserol werkt met Biologische groenten uit eigen veld!

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Ontdek meer over Kasserol - De Groene Foodtruck

Kasserol – De Groene Foodtruck

Deze week ging Salino op bezoek in Lier. We leerden er Vincent Verbeeck en zijn Groene Foodtruck, Kasserol, kennen en leerden er meer over zijn missie en ambitie, die hij met zijn broer Benoît deelt. Want Vincent en Benoît zijn ondernemers puur sang.

Lees meer

Volg ons op Instagram