"Jouw feest op een unieke locatie in de Olmense Zoo!"

Unieke locatie

Stijlvol ingerichte zaal

Mogelijkheid voor een formule op maat

Vanaf 25 tot 500 personen | Locaties

Vergader eens op een verrassende locatie.

In het landelijke Olmen, deelgemeente van Balen, vind je bij de Olmense Zoo feestzaal Karibu. De smaakvol ingerichte zaal is geschikt voor groepen van 25 tot 500 personen. 

Met onze aangepaste maaltijd- en drankarrangementen zorgen wij voor een beestig evenement. De zaal is stijlvol ingericht en voorzien van alles wat nodig is voor een boeiend gesprek tussen jou en je collega’s. Afsluiten kan met een bezoek aan het dierenpark. Het nuttige aan het aangename koppelen, noemen we dat.

Verras jouw personeel met een beestig personeelsfeest, gemaakt op jouw maat, dat jouw collega’s niet snel zullen vergeten. Onze zaal leent zich ook prima als expositieruimte. We passen de zaal aan, zo groot als nodig om jouw kunst aan jouw publiek te tonen.

Jouw privé feest in Olmense Zoo. 

Met feestzaal Karibu bieden wij jou een locatie in een groen kader om jouw feest in stijl te organiseren. Vier er je verjaardag, doopfeest, huwelijk, jubileum of communiefeest. We zorgen voor een op maat gemaakt dagprogramma. De catering wordt in samenwerking De Kookbrigade verzorgd. 

De smaakvol ingerichte zaal is geschikt voor 25 tot 500 personen. Jouw evenement kan gecombineerd worden met een bezoek aan het dierenpark. In de huurprijs van de zaal zit de toegang tot het park voor jou en je genodigden inbegrepen. 

Samen met jou zorgen we voor een beestig feest in stijl !

Belangrijke informatieFuiven zijn niet mogelijk

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Parking
Wifi

Tuin / Terras
Kinderfeestjes
Ingang tot zoo inbegrepen

Parking

Parkeergelegenheid in nabije omgeving.

Ontdek meer over Olmense Zoo

Ontdek de Olmense Zoo - Zóó veel meer dan enkel een dierentuin.

Ook deze week ging Salino weer op bezoek bij één van haar partners om hen op een andere manier aan jullie voor te stellen. Wat zijn de passies en doelen van onze partners? Els Verheyen vertelt ons alles over het reilen en zeilen in Olmense Zoo. Kom er alles over te weten in dit artikel.

Lees meer

Volg ons op Instagram