"Café Crème brengt het lekkerste ijs van België naar jou toe!"

Heerlijk ijs

Stiptheid

Wij houden van ons ijs en dat merk je!

Vanaf 40 tot 7.000 personen | Foodtrucks

Café Crème is ontstaan uit een passie voor het lekkerste ijs van België, gemaakt door het oudste en beste ijssalon van België: Cremerie François uit Sint-Niklaas.

We zochten en vonden 4 unieke wagens, met de vereiste uitstraling én een unieke touch.

Er zijn verschillende formules en we zijn altijd bereid om mee te denken met jouw concept: extra sauzen, speciale coupes of gepersonaliseerde potjes,… Naargelang jouw wensen kunnen wij de foodtrucks zelfs uitrusten als koffie/theebar of cava/wijnbar.

Onze troeven:  onze speciale wagens, overheerlijke producten, de bediening en onze flexibiliteit. 

Kortom, een feestje binnen of buiten, in een doodgewone straat of op een exclusieve locatie,… wij passen ons volledig aan! 

Paggio

Rechtstreeks uit Italië, stellen wij onze allerschattigste ijswagen voor. Hij is zeer compact, maar onderschat hem niet, hij heeft enorm veel charme en komt supersnel naar jouw event. 

Het grote voordeel? Hij kan zelfs op de kleinste plaatsen komen.

Retro Trailer 

Je verlangt naar iets zéér unieks, iets groots, maar je wil toch nog van onze welbekende kwaliteit genieten? Onze retro trailer (type Airstream) heeft alles!

Peugeot

Met onze felblauwe oldtimer van 1964, een Peugeot D4A , brengen wij onze ijsjes tot bij jou.Let wel, hij heeft al een beetje stramme benen. Zeer verre reizen willen we onze opa niet aan doen.

Renault Estafette

Onze Renault Estafette uit 1974 is onze laatste aanwinst. Een authentiek uitzicht maar met het gemak dat hij makkelijker verder kan rijden? Dan is deze perfect om uw feest speciaal te maken

Tarieven

Minimum afname bij Café Crème is 400€

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Dessert / Zoet

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Ontdek meer over Cafe Creme

Café Crème: de beste ijsjes van België

Organiseer je een feestje, evenement of zakelijke bijeenkomst? Verras jouw gasten met een overheerlijk ijsje, geserveerd vanuit één van de fleurige foodtrucks van Café Crème. Het valt op, prikkelt de smaakpapillen en maakt iedereen op slag vrolijk. Njum!

Lees meer

Volg ons op Instagram