"Een locatie dat een unieke sfeer ademt met ruimte voor persoonlijke touches!"

Unieke zaal

Cateringvrij

Eventplanner als uitbating

Vanaf 80 tot 300 personen | Locaties

Theadrôme is een theater, gebouwd in 1912, dat recent gerestaureerd werd tot feestzaal. De originele stukken werden merendeel bewaard en de zaal werd uitgerust met hedendaagse apparatuur. Zo creëren we een locatie met de unieke uitstraling van toen én met de mogelijkheden van nu.

Deze parel in Wilrijk biedt tal van mogelijkheden: het jaarlijkse personeelsfeest, out-of-the-box-klantenevents, een magische bruiloft, unieke productvoorstellingen, CD-releases, dé filmset bij uitstek, galabals en banketten, en nog veel meer. Dit is uiteraard slechts een kleine greep uit het assortiment. Wij denken zeer graag met je mee!

Theadrôme: waar verleden en heden elkaar ontmoeten.

Gelegenheden

Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia

Er is geen tuin of buitenlocatie aanwezig

Parking

Er zijn drie parkings in de buurt: Parking Jules Moretuslei, Parking Mastplein en Parking De Bist.

Zalen

Naam
TheaDrôme Feestzaal420 - - - - - 300170300
Tabel weergave: Aantal personen

Bij het huren van deze locatie krijg je naast de zaal ook het ruime balkon, het podium, onze 3 grote artiestenloges en de keuken met professionele RVS toestellen ter beschikking. In de huurprijs van de zaal zitten steeds een aantal zaken inbegrepen zoals een zaalverantwoordelijke en de opkuis. Ook stoelen, receptietafels, barkrukken, ronde en rechte eettafels zijn inbegrepen. Je kan dit assortiment, mits meerprijs, ook uitbreiden met lounge- en speciaal meubilair. Vraag gerust naar de mogelijkheden.

Volg ons op Instagram