Strantwerpen Club Cabane

"De mooiste evenementenlocatie tijdens alle seizoenen"

Winterdorp met Kerstmarkt en Schaatspiste

Zomereditie met Strand en Speeltuin

Meerdere pop-up periodes open voor publiek!

tot 400 personen | Locaties

NIEUW: Vanaf 7 december lanceren wij Club Cabane Winter Edition. 

Na het succes van afgelopen zomer met de Club Cabane Family Beach zijn wij er helemaal klaar voor om de winter in te duiken. Vanaf begin december starten wij voor de eerste keer met de Club Cabane Winter Edition, een feestelijk Winterdorp met kerstmarkt & Schaatspiste. Families, kinderen, studenten, scholen, groepen & bedrijven zijn van harte uitgenodigd op onze unieke locatie aan de Schelde met een niet te versmaden uitzicht op de prachtige stad Antwerpen met al haar lichtjes.  

Vanaf Pasen 2019 heropenen wij de Club Cabane Family Beach Edition 2018 voor het hele gezin! Club Cabane wordt zoals afgelopen jaar dé zomer hang-out voor jong en oud; een pop-up city beach met faciliteiten voor de hele familie. Je kan bij ons dagelijks terecht voor een hapje en een drankje en ongelooflijk veel speelmogelijkheden voor de kids! Tot 1 juli op maandag en dinsdag gesloten, na 1 juli elke dag open van 10u - 22u.

Beide concepten zijn ideaal voor reservaties voor groepen! Heb je wat te vieren?
Kinderfeestje of familiebrunch? Contacteer ons dan zeker via het formulier. 

Strantwerpen & Club Cabane, dé strandlocaties die jouw feest net dat stukje unieker maken! Gelegen aan de linkeroever van de Schelde, met zicht op Antwerpen in al zijn pracht.  

Een wit zandstrand, een warm en gezellig interieur, 2 professionele keukens, 2 overdekte paviljoen en verschillende terrassen; een dakterras aan Club Cabane alsook een terras gelegen aan de Schelde en gedeeltelijk overdekte terrassen, alle troeven zijn aanwezig om jouw evenement op Strantwerpen of Club Cabane te organiseren! Het hele jaar door zijn beide locaties te huur voor evenmenten. De zomerse sfeer die onze locaties typeert zorgt ervoor dat je gasten direct in een ontspannen stemming zijn! 

Zowel Strantwerpen als Club Cabane zijn een originele plek die de afgelopen jaren uitgegroeid zijn tot een gekende feest- en evenementenlocatie met een schitterend zicht op de Schelde en de stad Antwerpen. Een professionele aanpak, een duidelijke visie en een intense samenwerking met de juiste, professionele partners zijn de basisvoorwaarden voor een geslaagd event!

Zowel voor zakelijke evenementen als voor feesten in privésfeer is deze locatie ‘the place to be’. Wij zorgen ervoor dat zowel jouw vergadering, lunch of diner ‘on the beach’, jouw productvoorstelling, creatieve workshops, ... van A tot Z vlot verlopen met het gewenste eindresultaat!
Club Cabane en Strantwerpen, jouw oase van rust met zicht op het bruisende Antwerpen!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum

Familiefeest
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

Naam
Strantwerpen - - - - 180 - 200100400
Club Cabane - - - - 40 - 16070200
Tabel weergave: Aantal personen

Volg ons op Instagram