Strantwerpen Club Cabane

Omschrijving

tot 400 personen | Locaties

Strantwerpen & Club Cabane, dé strandlocaties die jouw feest net dat stukje unieker maken! Gelegen aan de linkeroever van de Schelde, met zicht op Antwerpen in al zijn pracht. 

Jarenlang was de locatie gekend als beach club met restaurant en ideaal voor een cocktail op het strand. Nu hervormde de site zich tot de ideale plek voor al jouw evenementen. 

Een wit zandstrand, een warm en gezellig interieur, een professionele keuken, een overdekt paviljoen en een terras dat gedeeltelijk overdekt is, alle troeven zijn aanwezig om jouw evenement op Strantwerpen te organiseren!

De zomerse sfeer, die Strantwerpen typeert, zorgt ervoor dat je gasten direct in een ontspannen stemming zijn! Maar ook tijdens de wintermaanden moet Strantwerpen niet onderdoen voor andere locaties, het paviljoen met zijn zicht op het witte strand werkt ook tijdens winterse dagen inspirerend!

Op hetzelfde domein als Strantwerpen bevindt zich Club Cabane! Een originele plek die de afgelopen jaren uitgegroeid is tot een gekende feest- en evenementenlocatie met een schitterend zicht op de Schelde en de stad Antwerpen. Een professionele aanpak, een duidelijke visie en een intense samenwerking met de juiste, professionele partners zijn de basisvoorwaarden voor uw geslaagd event!

Zowel voor zakelijke evenementen als voor feesten in privésfeer is Club Cabane ‘the place to be’. Wij zorgen ervoor dat zowel uw vergadering, lunch of diner ‘on the beach’, uw productvoorstelling, creatieve workshops, ... van A tot Z vlot verlopen met het gewenste eindresultaat!


Club Cabane, uw oase van rust met zicht op het bruisende Antwerpen!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest

Jubileum
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

Naam
Strantwerpen - - - - 180 - 200100400
Club Cabane - - - - 40 - 16070200
Tabel weergave: Aantal personen