"Logic meets magic"

Creative events

Brandactivation

Vlekkeloze realisatie

Eventplanning & Styling

Vergelijk ons met een brein. Fast Forward heeft - net als de menselijke hersenen - twee los functionerende en tegelijk interagerende helften. De linkerhelft is logisch, praktisch, gericht op detail, realistisch en rationeel, terwijl de rechterhelft focust op verbeelding, risico, fantasie, emotie en impuls.  En deze vergelijking zegt het allemaal. De Fast Forward service is het volmaakte pact tussen links en rechts. Logic meets magic. Logic zorgt voor een vlekkeloze praktische realisatie van jouw idee, magic koppelt een lach en een traan, een beleving, een gevoel aan jouw brand, product of dienst.

Creative events

Behalve onze service en souplesse, is er niets dat voor de hand ligt bij Fast Forward. Alles kan beter, alles kan origineler. Onze creative events staven dit keer op keer. Het begint met een idee, suggestie of gevoel en resulteert in een prikkelende, campagne, incentive, opening, corporate event, teambuilding,… alles in functie van jouw target en beoogd publiek.

Brandactivation

Zeldzaam zijn de producten die zichzelf verkopen, waarvan de merknaam een verkoopargument op zich is. Merken verkopen door er een gevoel aan te koppelen en ze op een aanlokkelijke manier in het vizier van de potentiële klant te loodsen. Fast Forward weet hoe.

Wij realiseren doelgerichte en strak gecoördineerde brand activations, roadshows, productlanceringen -of presentaties en sampling-acties als onderdeel van jouw 360°-campagne.

Onze believers

Durex, LDV United, Samsonite, ACG, Red Bull, Lotto, Allianz, Suzuki, Philip Morris, Samsung, Carglass, Eni, Westcon Security, Toyota, VAB, Danone, ...

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Werkgebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram