"Op zoek naar het grootste decoratieverhuurbedrijf in België ?"

Meer dan 1000 uur praktijkervaring

11.276 fans

Persoonlijke styling

Verhuur materiaal

Decoratieverhuur.be bracht als eerste verhuurbedrijf de witte klapstoelen naar België om verloofde koppels de huwelijksdag te geven waar ze van dromen. Elk jaar gaan zij op zoek naar nieuwe materialen om aan het assortiment toe te voegen zodat professionelen de mooiste stylings kunnen creëren voor hun klanten. Alles gebeurt vanuit het standpunt onze bruidskoppels de dag van hun leven te bezorgen.

Decoratieverhuur.be is opgestart door ex-wedding planner en styliste Cynthia De Clercq. Naast het managen van haar bedrijf staat zij ook aan het hoofd van HL België (huwelijksleveranciers.be), de overkoepelende organisatie voor Belgische bedrijven in de huwelijkssector en organiseert de jaarlijkse Wedding Industry Awards, dat de mooiste leveranciers van België erkent.

Decoratieverhuur.be is sindsdien gepubliceerd in 4 (!) boeken omtrent trouwen in België en gefeatured in verschillende magazines en trouwportaals.

Praktisch : "wij zitten samen met de klant en bespreken hun visie. Vervolgens maken we een voorstel op maat van het koppel, inclusief opbouw en afbouw en werken we een Pinterest perfect setting uit met de materialen van Decoratieverhuur.be." 

Tarieven


Gelegenheden

Communie / Lentefeest
Huwelijk

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Types

Meubilair
Gedekte tafel

Huwelijksceremonie
Opbouw & afbouw

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Ontdek meer over Decoratieverhuur

Sprookjeshuwelijk in een romantisch kasteel: deze Styled Shoot moet je zien!

Eén van de mooiste kastelen van België met een tuin die allures heeft van the Garden of Eden: dit was voor Davy van Alle Gebeure de ideale locatie voor een fine art bridal shoot. Alle inspiratie die je nodig hebt voor een prachtig sprookjeshuwelijk vind je in dit artikel.

Lees meer

Een 'barn wedding' met goud & greenery: dit trouwfeest van Ellen en Bert is de ultieme inspiratie!

Een 'barn wedding' met goud & greenery: dit trouwfeest van Ellen en Bert is de ultieme inspiratie voor iedereen die van de natuur met een 'golden touch' houdt. Neem een kijkje in dit prachtige trouwfeest, gestyled door Aterlier Rosé.

Lees meer

MUST SEE: Een bende jonge ondernemers zorgt voor weddinginspo in deze zomerse styled shoot!

De zomer (én het trouwseizoen) komt eraan... En dat vieren we hier in België maar al te graag! Om jou te voorzien van echte zomerse feestinspiratie, trok een bende jonge ondernemers er samen op uit om een styled shoot te organiseren... Deze moet je zien!

Lees meer

Volg ons op Instagram