"Love for fresh food!"

Gepassioneerde kok en één rasechte foodie !

Creatief Catering; Koken op thema!

(H)eerlijk tafelen!

Foodtrucks

  Na tien jaar ervaring in de cateringsector als chef besloten wij de sprong in het diepe te wagen en onze eigen bedrijf,  Ella's & M, op te richten. 

  We vernoemden ons bedrijf naar onze oudste dochter Ella-Dora omdat liefde voor eten en liefde voor het gezin voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Onze ouders lieten ons als kind al van allerlei gerechten proeven en leerden ons nieuwe smaken kennen. Dat willen wij ook aan onze kinderen meegeven. Een lekkere maaltijd is pas geslaagd als die gedeeld kan worden met vrienden en familie.

  Begin 2016 kwam onze jongste dochter Maéli ter wereld. De 'M' in onze naam verwijst dan ook naar haar. Maar deze 'M' staat niet alleen voor de uitbreiding van ons gezin maar ook voor 'More'. Omdat wij onze klanten steeds meer en beter willen aanbieden.


  Al onze gerechten worden à la minute voor jou bereid met verse ingrediënten. Als gepassioneerde kok en een rasechte foodie laten wij je kennismaken met het beste van de wereldkeuken. En dat onder het genot van een verfrissende cocktail of aangepast drank.  Graag tot dan!

  Ella's & M 

  Gelegenheden

  Babyborrel / Doop
  Communie / Lentefeest
  Huwelijk
  Verjaardagsfeest
  Jubileum
  Familiefeest

  Vergadering
  Seminarie
  Productvoorstelling
  Personeelsfeest
  Bedrijfsfeest
  Teambuilding

  Types

  Tapas
  Vis / Schaaldieren
  Vlees
  Mediterraans
  Latijns-Amerikaans
  Wereldkeuken

  Vegetarisch
  Glutenvrij
  Halal
  Gezond
  Vegan

  Levergebieden

  Antwerpen
  Limburg
  Vlaams-Brabant

  Oost-Vlaanderen
  West-Vlaanderen
  Brussel

  Volg ons op Instagram