"Love for fresh food!"

Gepassioneerde kok en één rasechte foodie !

Creatief Catering; Koken op thema!

(H)eerlijk tafelen!

tot 500 personen | Foodtrucks

Na tien jaar ervaring in de cateringsector als chef besloten wij de sprong in het diepe te wagen en onze eigen bedrijf, Ella's & M, op te richten.

We vernoemden ons bedrijf naar onze oudste dochter Ella-Dora omdat liefde voor eten en liefde voor het gezin voor ons onlosmakelijk met elkaar verbonden zijn. Onze ouders lieten ons als kind al van allerlei gerechten proeven en leerden ons nieuwe smaken kennen. Dat willen wij ook aan onze kinderen meegeven. Een lekkere maaltijd is pas geslaagd als die gedeeld kan worden met vrienden en familie.

Begin 2016 kwam onze jongste dochter Maéli ter wereld. De 'M' in onze naam verwijst dan ook naar haar. Maar deze 'M' staat niet alleen voor de uitbreiding van ons gezin maar ook voor 'More'. Omdat wij onze klanten steeds meer en beter willen aanbieden.

Al onze gerechten worden à la minute voor jou bereid met verse ingrediënten. Als gepassioneerde kok en een rasechte foodie laten wij je kennismaken met het beste van de wereldkeuken. En dat onder het genot van een verfrissende cocktail of aangepast drank. Graag tot dan! Ella's & M

Tarieven

Minimum afname bij Ella's & M is 650€ (excl. btw)

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Tapas
Vis / Schaaldieren
Vlees
Mediterraans
Latijns-Amerikaans
Wereldkeuken

Vegetarisch
Glutenvrij
Halal
Gezond
Vegan

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Ontdek meer over Ella's & M

Deze vegetarische foodtrucks zijn onmisbaar op jouw feest

Ze zijn Vlaams, ze zijn Vegetarisch, ze zijn VERRUKKELIJK! Een gezelschap zonder vegetariërs is niet meer van deze tijd. Wees voorbereid en bied jouw gasten een gevarieerd aanbod waarbij elke aanwezige kan genieten van culinaire hoogstand.

Lees meer

Volg ons op Instagram