Ottentic

Vanaf 10 tot 85 personen | Locaties

Een origineel en uniek concept om een feestje te geven, te vergaderen, een tentoonstelling of workshop te organiseren of misschien wel een top chef uitnodigen die kookt voor je zakenpartners?

Ottentic, een authentieke locatie in het hartje van Brugge, beschikt over een hippe bar, een gezellige eetruimte met keuken en een vergaderzaal die je kan huren, samen of apart. Dit alles wordt je aangeboden al dan niet in combinatie met verschillende formules op maat.

Op zaterdagvoormiddag zijn we altijd open als café op de markt, dan kun je het pand bezichten en op een persoonlijke manier kennis maken.

Voor de opmaak van de offerte krijgen we graag een richtbudget mee, dan kunnen we een beter passende offerte.

Ottentic maakt het je graag gemakkelijk!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia
Wifi

Barbecue (Braai)
Volledig ingerichte open keuken

Parking

Op het beursplein waar het pand gelegen is altijd plaats, op wandelafstand ligt het Zand met zijn ondergrondse parking dit is op 5 minuten stappen.

Zalen

Ottentic beschikt over een authentieke bar op het gelijkvloers, een uitgeruste keuken en eetruimte op het eerste verdiep en een vergaderruimte boven. Alle ruimtes zijn samen of afzonderlijk te huur aan scherpe prijzen. Afhankelijk van de ruimtes die je huurt, is er plaats tot maximum 85 personen.

  • In de Bar is er plaats tot 45 personen
  • In de Eetruimte is er plaats tot 18 personen, zittend.
  • In de Vergaderruimte is er plaats tot 28 personen, zittend.