"Een leuke afterwork bij jou op locatie"

Totaal pakket

Drank & snacks

Oplossing bij regen

Vanaf 30 personen | Foodtrucks

Ongeveer een jaar geleden startten we met onze afterwork bar “B65”. Al snel beseften we dat bedrijven, om verschillende redenen, ook graag afterworks willen organiseren op locatie. Met onze “Baar Mobiel” willen we inspelen op deze vraag door het totaal pakket van een afterwork evenement op locatie aan te bieden.

Op de eerste plaats hebben wij onze Baar Mobiel. De drankenkaart wordt samengesteld in samenspraak. Voor een volledige combinatie zijn kleine snacks zoals hotdogs, tacos en slaatjes ook verkrijgbaar. Aanvullend is het mogelijk om onze friet mobiel op locatie te laten komen voor een hapje.

Moest het regenen of wens je een extra cachet te geven aan je evenement, dan hebben wij tal van leuke oplossingen om heel het jaar door actief te blijven, weer of geen weer. Ook voor extra entertainment, zoals bijvoorbeeld een DJ, kunnen wij zorgen.

Heb je geen geschikte locatie? Met onze partner B65 in Zaventem verzorgen we ook dit voor jou. In de zaak is er voldoende ruimte zowel op de gelijkvloers, bovenverdiep en buiten.

Wij kunnen alles plannen van A tot Z. Er zijn talloze mogelijkheden en wij proberen zoveel mogelijk van jullie wensen te vervullen.

Tarieven

Minimum afname bij Baar Mobiel is 300€

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Drinks / Cocktails

Tapas

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram