Vrijblijvende offerte aanvragen

Allure Weddings & Events

"Your story. Our inspiration. An unforgettable celebration."

Persoonlijke begeleiding door ervaren team

Styling volgens jullie persoonlijkheid

Uitgebreid netwerk aan leveranciers

Eventplanning & Styling

Heb je het razend druk en weet je niet waar te beginnen om je feest georganiseerd te krijgen?
Zoek je een professional om jullie huwelijk of evenement in goede banen te leiden?
Of wil je wel een gepersonaliseerd feest, maar heb je geen inspiratie?

Wat ook je reden is, Allure Weddings & Events neemt het met plezier en overgave van je over. We geven jouw feest de uitstraling die het verdient. En jij hoeft enkel maar te genieten!

Huwelijk

Trouwen is een unieke belevenis en een van de belangrijkste momenten in het leven. Make it count!
Het is een huizenhoog cliché, maar jouw trouwdag vliegt echt wel razendsnel voorbij. Dan wil je toch van iedere seconde genoten hebben? Laat je daarom bijstaan door een professionele, ervaren weddingplanner die je van alle stress ontlast.

Allure Weddings & Events realiseert het huwelijk van jouw dromen op basis van je persoonlijke wensen. Belangrijk voor ons is dat het totaalbeeld klopt, dat ieder onderdeel perfect op elkaar is afgestemd tot een harmonieus geheel waar je jezelf in herkent.

Your story. Our inspiration. An unforgettable celebration.
Daar gaan we voor, nothing less.

Private Events

De organisatie van een privé-feest kan tot onnodige stress leiden als je niet weet waar te beginnen.
Allure Weddings & Events neemt het roer graag van je over en loodst je met plezier door de voorbereidingen. We verzorgen jouw feest tot in de kleinste details, met veel aandacht voor de aankleding en sfeer. Ook tijdens het event houden we alles in de gaten, zodat je ten volle aandacht kan hebben voor jouw gasten. We staan altijd garant voor maatwerk en kwaliteit.

Allure Weddings & Events verzorgt unieke verjaardagsfeesten, sfeervolle babyborrels, vrolijke communie- en lentefeesten en verrassende jubilea. 

Corporate Events

De organisatie van een bedrijfsevenement kan veel kostbare tijd in beslag nemen. Tijd die je wellicht liever besteedt aan jouw gebruikelijke taken binnen de onderneming. Allure Weddings & Events neemt de voorbereidingen graag uit jouw handen. Met onze marketingachtergrond beseffen we als geen ander hoe belangrijk het is dat de identiteit en huisstijl van jouw bedrijf terug te vinden zijn in de details van het evenement. We staan vanzelfsprekend garant voor maatwerk en kwaliteit.

De opening van een nieuwe zaak is altijd een belangrijke gebeurtenis. Deze mijlpaal moet dan ook in stijl gevierd worden. We bedenken samen met jou het juiste concept in lijn met de identiteit van jouw bedrijf.

Of je wil een bescheiden personeelsdrink organiseren of een groot feest voor klanten en leveranciers? We denken met je mee en verrassen jouw genodigden met een uniek event.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum

Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Werkgebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Ontdek meer over Allure Weddings & Events

Een dromerige winterwedding in de Ardennen

Karen van Allure Weddings organiseerde deze winter een prachtig winterhuwelijk. In dit interview vertelt ze van waar haar passie komt, waar ze haar decoratie vindt en hoe ze te werk gaat.

Lees meer

Volg ons op Instagram