Vrijblijvende offerte aanvragen

Otto - Pizza That Moves

"Flatbread pizza's met een eigen twist!"

Grote capaciteit tot 400 pizza's/uur

Foodtrucks & mobiele units

Naast Pizza ook Streetfood

Vanaf 80 tot 2.000 personen | Foodtrucks

OTTO - streetfood that moves

Fancy streetfood met als specialiteit crusty flatbread pizza's met een eigen twist, een sterke uitstraling en een tikkel Rock & Roll!

Michiel Govaert en team zijn reeds sinds 2006 actief in het foodtrucklandschap en de streetfoodcatering. Met de nadruk op vers, huisbereid en kwaliteit maakt OTTO overheerlijke pizza met respect voor de Italiaanse traditie, maar wel met een eigen identiteit en twist.

Naast pizza biedt OTTO ook diverse soorten aanvullende streetfood aan. Denk aan Mexicaanse wraps, chili con carne, tapas, pasta...

OTTO beschikt intussen over 3 foodtrucks en 3 mobiele keuken units. Deze laatste zijn ideaal voor zowel binnen als buiten en zijn minder groot dan een foodtruck.

Met deze verschillende units, foodtrailers en mankracht zijn we uitgerust voor grote capaciteiten en kunnen we tot 400 pizza's/uur bakken.

Wij verwennen jouw gasten op bedrijfsevents, opendeurdagen, jubilea en beurzen. Tevens ook op privé-events zoals huwelijken, verjaardagen,...


Contacteer ons voor een offerte op maat en geniet van onze eigenzinnige pizza's en streetfood!


Belangrijke informatieBij het huren van een foodtruck/mobiele unit is er een startbedrag van €220 en een km-vergoeding van €0,70/km buiten Kalmthout. Binnen de regio van Kalmthout zijn kleinere groepen mogelijk.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Vergadering

Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Tapas
Pizza

Mediterraans
Pasta

Levergebieden

Antwerpen
Limburg
Vlaams-Brabant

Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Brussel

Volg ons op Instagram