"Bijzondere momenten gaan vaak gepaard met een heerlijk kopje koffie"

Voor een exclusieve koffiebeleving

Trendy loungebar

Grote en kleine events

tot 650 personen | Foodtrucks

Kaldi Mobiel Bergen op Zoom, voor een exclusieve koffiebeleving
De lancering van een nieuw product, een jubileum of een relatiebijeenkomst. Bijzondere momenten gaan vaak gepaard met een heerlijk kopje koffie. Ger Haverkamp, barista van Kaldi Mobiel Bergen op Zoom, zorgt tijdens jouw zakelijk evenement voor een exclusieve koffiebeleving die jij en jouw relaties nog lang bijblijft!

Mobiele koffiebar
Ger bereidt de heerlijkste koffies vanaf een Piaggio omgebouwd tot mobiele koffiebar. En dat is al een belevenis op zich! Neem daarbij de geur van verse koffie en je bent verzekerd van een enthousiast publiek. Het assortiment is groot. Cappuccino, latte macchiato, espresso, koffie zwart, thee en noem maar op. Bijna alles is mogelijk. En wil je een exclusieve koffie helemaal afgestemd op jouw evenement, bv. in combinatie met een heerlijk likeurtje of aperitiefje, dan kan dat ook.

Trendy loungebar
Kaldi Mobiel Bergen op Zoom bereidt ook koffie vanaf een trendy loungebar. Deze loungebar kan door middel van een ingebouwd LCD scherm worden voorzien van jouw huisstijl zoals een logo, presentatie of bedrijfsfilm. Door het kleine formaat is deze loungebar ook geschikt voor minder grote evenementen en locaties.

Eikenhout met zwart staal bar

Een bar van steigerhout is ook leuk , maar die hadden we al in ons assortiment. In onze ogen is er niets zo stijlvol als een meubel gemaakt van robuust eikenhout in combinatie met zwart staal.

Eikenhout staat bekend om haar duurzaamheid . Deze industriële bar “straalt dan ook gelijk kwaliteit en warmte uit “ . 

Deze bar kan voorzien worden van eigen logo of tekst d.m.v. een foamboard . 

Afmetingen van deze bar zijn 190 cm lang en 80 cm breed. 

De hoogte van het frame met verlichting kan variabel worden ingesteld Rainforest Alliance
Met Kaldi Mobiel Bergen op Zoom drink je ook een eerlijk kopje koffie. Kaldi is gecertificeerd partner van Rainforest Alliance, een internationale onafhankelijke organisatie die wereldwijd werkt aan de bescherming van het tropisch regenwoud, biodiversiteit en andere ecosystemen. De Rainforest Alliance standaard stelt eisen aan de arbeidsomstandigheden, milieu en natuurbehoud.

Kaldi zakelijk
Kaldi Mobiel Bergen op Zoom zorgt ook op de werkvloer voor heerlijke koffie en thee, inclusief koffiemachines en servies. Meer weten over een exclusieve koffiebeleving voor jouw evenement of organisatie? Stuur ons dan gerust een offerteaanvraag.

Gelegenheden

Jubileum
Familiefeest
Vergadering
Seminarie

Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Koffie / Thee

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram