"Proef de sfeer van weleer"

Art-Deco villa met park

De locatie wordt steeds privé verhuurd

Culinaire beleving + ruim aanbod teambuilding

Vanaf 6 tot 70 personen | Locaties

Hartelijk welkom in Villa Zwart Goud.

In deze private villa krijg je de volledige aandacht van de bediening, wordt er exclusief voor jou gekookt en kan je in alle vrijheid en rust genieten.

Voor de voormalige directeur van de steenkoolmijn van Helchteren-Zolder was dit zijn thuis. Dit prachtige gebouw in Art Deco stijl werd gebouwd in 1924 en bewoond door diverse adellijke en industriële families die aan het roer stonden van de “S.A. Charbonnage d’ Helchteren-Zolder”, beter gekend als de Kempische Steenkoolmijnen of de K.S..

De Art Deco villa met ruime tuin vormt vandaag het unieke kader dat je exclusief kan huren voor uw privéfeest, huwelijksfeest, babyborrel, verjaardagsfeest of businessmeeting. 

Onze unieke formule bestaat erin dat wij de locatie slechts aan 1 gezelschap per keer verhuren, wat wil zeggen dat er naast jou geen andere groepen of gezelschappen zijn.
Wij nemen jouw gasten mee doorheen de verschillende woonkamers en passen de culinaire beleving aan hen aan.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Op het terrein van Villa Zwart Goud is een parking voor 35 wagens aan de overkant van de weg is een extra parking voor 40 wagens

Zalen

Naam
Lycops32681212 - - 8 -
Charbonnage1814 - 1216 - - 12 -
Belfleur2616 - 1624 - - 18 -
La Cava - Wijnkelder6020202445 - - 32 -
Salon 6024203650 - - - -
Tabel weergave: Aantal personen

La Cave – Voor het aperitief kan je afdalen naar onze authentieke en sfeervolle wijnkelder. Onze graag een onvergetelijke privé-degustatie van partner XQ Wines geeft er jou en je gasten hun uitgebreid gamma aan kwaliteitswijnen uit Frankrijk, Italië, Portugal en Spanje.

Le Salon – Het Salon vormt de ideale plek voor onder meer een gezellige private dining, een stijlvolle receptie of een sfeervol huiskamerconcert. Samen met jouw gezelschap kan je er ongestoord genieten van de high-end cateringformules die onze topchefs met veel passie voor jou bereiden.

Le Bar – Het bureau van de vroegere mijndirecteur werd ingericht tot een art-deco bar vol beleving. Je kan er plaatsnemen in de comfortabele zeteltjes en nagenieten van een heerlijk glas digestief of een lekkere cocktail.

Le Jardin – Als gast kan je onbeperkt gebruik maken van het prachtige park van 80 are. Bij mooi weer kunnen wij jouw feest of etentje dus prefect buiten organiseren. Het private domein is uiterst geschikt voor intieme trouwceremonies en exclusieve tuinfeesten.

Volg ons op Instagram