"Gin & Tonic op maat van eender welk feest!"

Bloedstollend interessant

Perfect georganiseerd

Genot voor het oog

Foodtrucks

Vergeet de doorsnee keuze tussen een cavaatje of een fruitsap, ga gewoon voor een Gin & Tonic bar! De nieuwe cateringservice van Copperhead serveert namelijk Gin & Tonics op maat van eender welk feest. Reken op een bar die bloedstollend interessant, perfect georganiseerd en bovendien een genot voor het oog is. So... Looking for an eye-catcher?

Aan de hand van de gekende ‘perfect serve’ Gin & Tonics zorgt een ervaren team bartenders dat geen enkele gast nog dorst zal lijden op jouw droomhuwelijk. Alle drankjes worden aangepast naar de smaak van jouw gasten. Zij kunnen kiezen tussen drie soorten gin en enkele heerlijke Copperhead toevoegingen (energeticum, aperitivum en digistivum). 

Aan de apothekersbar van Mr. Copperhead word je meegenomen in een zoektocht naar het ultieme levenselixer.  Je kan er proeven van de gekende unieke Copperhead samenstelling, gebaseerd op vijf essentiële kruiden (engelwortel, jeneverbes, kardemom, sinaasappelschil en korianderzaad), alsook van de twee andere Copperhead gins. Reken erop dat je enkel bediend wordt door mensen die gepassioneerd zijn door het merk. Kenners van het vak, die steevast hun uiterste best doen om een magische avond te creëren voor jou en je gasten.

De service van Copperhead Events is beschikbaar in België, Zuid-Nederland en Luxemburg. Andere regio's zijn altijd bespreekbaar.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Drinks / Cocktails

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram