Averbode - Het Moment

Omschrijving

tot 400 personen | Locaties

Het Moment is het belevingscentrum van de Abdij van Averbode. Iedereen is van harte welkom om binnen de muren van de abdij te genieten van de vier Averbode-producten: bier, kaas, brood en peperkoek. Er is een abdijcafé met huisbrouwerij, een kaasrijperij, een bakkerij en een abdijwinkel. Meerdere infodragers laten het abdijleven, de uitgeverij en de levende traditie in landbouw en voeding ontdekken. Een unieke plek op het kruispunt van de drie provincies waar het aangenaam toeven is in de rustgevende omgeving van een abdij met een actieve gemeenschap norbertijnen. Het Moment wordt uitgebaat door Sense, dat mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt kansen geeft om de draad van hun carrière weer op te pikken. 

Sinds kort kan je naast het bezoeken van Het Moment en het ontdekken van alle ambachtelijke producten ook de meest exclusieve feesten en events organiseren op de site van de Abdij van Averbode. We geven de kans aan bedrijven om hun bedrijfsfeest, personeelsdiner, productpresentatie, receptie, enz. in de prachtige omgeving van Het Moment te laten plaatsvinden. 

Aarzel niet om ons te contacteren voor meer informatie en een bezoek om Het Moment beter te leren kennen. 

Gelegenheden

Familiefeest
Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Er is een ruime eigen parking voorzien.

Laatste nieuws

Jouw exclusief evenement in Het Moment

Kennen jullie Averbode - Het Moment al? Het Moment is het belevingscentrum van Abdij van Averbode. De combinatie van de verschillende ambachten maakt Het Moment uniek. Ontdek er alles over in dit artikel!

Lees meer