Holy food market

Locaties

De 16de eeuwse Baudelokapel in de Gentse Ottogracht werd omgetoverd tot een overdekte markt met verschillende eetkraampjes. Holy Food Market is geïnspireerd op voedselmarkthallen zoals in Barcelona, Kopenhagen of Rotterdam.

The food manager

Als conceptontwikkelaar ben ik voortdurend op zoek naar ideeën die mensen van hun sokken blazen.
Ik heb een gedreven passie voor interieur en werk totaalconcepten uit voor verschillende klanten, veelal restaurants. Nu waag ik zelf de sprong en start ik men eigen project op in Gent, de stad van de foodies.

Holy Food Market is mijn nieuwe geesteskind. Het is een overdekte eetmarkt, waarvoor de Baudelokapel volledig omgeturnd wordt in een hippe markthal met vijftien internationaal getinte eetstanden.

De eerste verdieping is iets exclusiever, met een club voor een internationaal publiek. Twee jaar heb ik voor Holy Food Market inspiratie gezocht in Europa, de VS en Azië. Nieuwe grenzen aftasten, schrikt me allesbehalve af. Die bevlogenheid leidt geregeld tot een zeer strakke agenda. Tijd is een cruciaal element in mijn leven. Ik hoop iedereen te mogen verwelkomen in 's werelds eerste Food Market in kapel uit de 16 de eeuw.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia

Wifi

Zalen

Naam
Pink Lounge - - - - - - 705070
Diamond Bar - - - - - - 503050
Blue Skull Lounge - - - - - - 12080120
Ground Floor - - - - - - 700270700
Tabel weergave: Aantal personen

Volg ons op Instagram