Miraeus Cocktails

"Luxe cocktail catering op maat van jouw feest en jouw wensen."

Cocktail creaties op maat

Luxueuze bars, inkleding en glazen.

Jarenlange ervaring en all-in service.

Vanaf 10 tot 5.000 personen | Catering / Traiteur

Bent u op zoek naar een origneel apertief? Of wil je de klassieke toog op jouw feest vervangen door een facny cocktailbar? Om het jullie gemakkelijk te maken nemen we eventueel ook de klassieke drankencatering (bier, wijn en frisdranken) in handen aan democratische prijzen.

Onze cocktail catering is aanpasbaar aan al jouw wensen. Miraeus voorziet al het benodigde, zowel voor intieme privéfeesten en trouwfeesten als voor bedrijfsrecepties en grootschalige evenementen. Cocktails aan huis of cocktails op de werkvloer: de kwaliteit en productkeuze is voor elk event conform de hoogste standaarden en elke cocktail zal met veel oog voor detail worden geserveerd door gekwalificeerde bartenders. Al onze bar managers genoten een opleiding bij de European Bartender School. De luxueuze cocktailbar wordt ook de eyecatcher op je evenement.

Het cocktail-en drankenassortiment kan u zelf selecteren, desgewenst met hulp van onze gekwalificeerde mixologists. Zij volgen de nieuwste trends en producten op de voet en kunnen je steeds adviseren met een ruime kennis van zake. Uiteraard zijn gepersonaliseerde creaties ook mogelijk. Om de selectie samen te stellen nodigen we jullie graag uit op ons atelier op de Meir in Antwerpen. Naast de cocktails kunnen we ook een leuk spirit assortiment voorzien. Denk hierbij aan enkele exclusieve whisky’s, cognacs en likeuren.

Voor de bar ligt de keuze ook bij jullie. Een rustieke uitstraling of eerder een hippe, strakke bar? Wij beschikken over 25 verschillende bars om uit te kiezen. 

Bij de cocktailcatering gaan wij steeds uit van een all-in service. Je dient als klant enkel je wensen te uiten en vervolgens te genieten van onze professionele service waarbij alles wordt voorzien.

  • Mobiele bar
  • Cocktails
  • Glazen
  • Personeel 
  • Menukaarten
  • Ijs
  • Koeling

Wij stellen graag een vrijblijvende offerte op en zijn steeds bereikbaar voor bijkomende vragen.

Cheers!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Vergadering

Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Recepties

Cocktails

Levergebieden

Antwerpen
Limburg
Vlaams-Brabant

Oost-Vlaanderen
West-Vlaanderen
Brussel

Laatste nieuws

Shake it up met onze cocktail specialisten!

Een tijdje terug kon je op onze blog enkele recepten voor de leukste cocktails ontdekken. Je kan deze voor een speciale gelegenheid zelf klaarmaken, maar je kan natuurlijk ook een professional naar jouw feest laten komen…Zo kan je er zelf extra van genieten.

Lees meer

Volg ons op Instagram