Mo:Mo

Foodtruck  -  30 tot 500 personen  - 

Waarom kiezen voor Mo:Mo?

MO:MO. een woord dat niet alleen lekker bekt, maar ook heerlijk proeft. Een aantal jaar geleden leerde de liefde me dee kleine delicatesse kennen en sindsdien ben ik verkocht.  Omdat ik authentieke mo:mo's wilde leren maken, reisde ik in het najaar van 2016 naar Nepal. 

Daar ontrafelde ik de geheime kruidencombinatie van de mo:mo en leerde er van straatventers de verschillende technieken om de deegpasteitjes te vouwen. Vlees, kip, veggie of vegan: elke mo:mo wordt gevouwd op een andere, typische manier en onderscheidt zich daardoor niet alleen qua smaak, maar ook qua vorm en kleur. De vulling bestaat uit wel meer dan 20 verschillende ingrediënten, waarvan de typische Aziatische kruidencombinatie van gember, kurkuma, look, korianderzaad en komijn essentieel is. Werp daar de gemiddeld 15 ingrediënten bij die je nodig hebt voor de dipsausjes - geen mo:mo zonder saus – en je begrijpt dat het maken van mo:mo’s lijkt op een alchemistisch experiment.

Nu de experimenteerfase voorbij is, kijk ik er erg naar uit om iedereen te laten proeven van deze unieke deegpasteitjes die niet alleen verrassend ogen, maar vooral verslavend lekker zijn.

Lees verder


Levergebieden

  • Antwerpen
  • Limburg
  • Vlaams-Brabant
  • Oost-Vlaanderen
  • West-Vlaanderen
  • Brussel

Ervaringen

Deze foodtruck heeft nog geen ervaringen

Alle ervaringen worden geverifieerd en zijn geschreven door echte organisatoren of gasten van feesten en events.

Deel jouw ervaring