"Mooie momenten vier je in stijl"

Verhuur van unieke decoratiestukken

Vintage servies

Persoonlijke styling

Verhuur materiaal

Wij houden van spullen met een ziel en een verhaal. Daarom is Maison Papillon gespecialiseerd in het verhuren van vintage items. Van porseleinen bloemen-serviezen (mét gouden randje) tot romantische sofa's. 

De laatste jaren is de vintage-stijl heel populair voor feesten, en in het bijzonder voor trouwfeesten. Romantisch, sfeervol, een beetje van vroeger en toch helemaal van nu... een trend die (naar ons gevoel) niet snel zal overwaaien. Vintage staat immers voor zoveel meer dan ‘oude spulletjes’. Het brengt waarden met zich mee die steeds meer mensen belangrijk vinden, zoals authenticiteit, warmte en ongedwongen samenzijn. 
Bovendien kan je binnen deze stijl zowat alle kanten uit en zijn de mogelijkheden eindeloos. Hierdoor kan elk feest heel persoonlijk gemaakt worden. 

Wie droomt er niet weg bij mooie pinterest-beelden. Maar niet iedereen heeft tijd en/of zin om brocante marktjes en kringloopwinkels af te struinen. Geen nood, hiervoor ben je bij Maison Papillon aan het juiste adres.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk

Verjaardagsfeest
Jubileum

Types

Meubilair
Gedekte tafel
Bloemen en planten

Interieur decoratie
Buiten decoratie
Thema decoratie

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Ontdek meer over Maison Papillon

Trouw inspo in deze Styled Shoot: gezellig en industrieel, met een vleugje vintage

Gezellig, industrieel en hip: de styling van deze Styled Shoot is volledig afgestemd op de sfeer van De Serre, de locatie waar deze shoot plaatsvond. Het resultaat: een eigentijdse styling, vol vintage elementen en hippe ideeën!

Lees meer

Een vleugje Provence: het mediterraans geïnspireerde trouwfeest van L&K

Een vleugje Provence op hun huwelijk, daar droomden L&K van. En de weergoden waren hen goedgezind, want de zalig zwoele zomer van 2018 zorgde er, samen met Maison Papillon, voor dat hun droom werkelijkheid werd.

Lees meer

Volg ons op Instagram