"Feesten in huislijke sfeer"

Audentiek kader

Gezellige sfeer

Persoonlijke bediening

tot 75 personen | Locaties

Het Lemke is een geklasseerde vierkantshoeve in het maasdorp Elen (Dilsen-Stokkem). Onder impuls van de familie Deckers werd de voormalige boerderij, gebouwd in 1718, omgevormd tot een multifunctionele erfgoedlocatie.

Je kan bij ons terecht voor al jouw zakelijke evenementen. Een greep uit de mogelijkheden: vergaderingen, bedrijfsevents, teambuildings, persconferenties, personeelsfeesten, seminaries,…De locatie is ook geschikt als vertrek- of eindpunt van (begeleide) groepswandelingen of fietstochten in de prachtige Maasvallei.

Het Lemke beschikt over een eventruimte op het gelijksvloers met buitenterras (tot max. 60 personen). Alle faciliteiten zijn voorhanden: een modern uitgeruste keuken, een buffet, een geluidsinstallatie, een projector,  comfortabel meubilair, Wifi, sanitair en een ruime gratis parking voor de deur.

Gebruik maken van Het Lemke kan op een zeer flexibele manier. Indien je dit wenst, organiseren wij jouw feest van a tot z. Van contacten met de traiteur tot de tafeldecoratie. De mogelijkheid om zelf een traiteur te voorzien is er ook. De enigste vereiste is het afnemen van onze dranken en bediening. Uiteraard organiseren we de activiteit na zorgvuldig overleg met de klant.

Het Lemke is uitsluitend open op afspraak of op aankondiging. Vraag daarom naar onze mogelijkheden en wij werken vervolgens graag een voorstel op maat voor jou uit!

Belangrijke informatieIn Het Lemke zijn geen dansfeesten mogelijk. Wij voorzien geen catering, hier ben je dus vrij in.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest
Vergadering

Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Ruime gratis parking voor de deur.

Volg ons op Instagram