"Stijlvol vertoeven in origineel kader"

Authentieke hoeve

Stijlvol

Gezellig terras

Vanaf 30 tot 220 personen | Locaties

Alle soorten feesten en activiteiten kunnen bij ons volledig verzorgd worden, van communiefeesten, huwelijken, verjaardagen, doopfeesten, babyborrels, recepties, cocktail party’s tot walking dinners  

De authentieke hoeve is onderworpen aan een grondige opknapbeurt en er waait weer een frisse wind door. Met de nieuwe toets die we aan De Baenwinning geven, willen we de sfeer en gezelligheid van deze feestlocatie extra benadrukken, waardoor je stijlvol kan vertoeven in dit origineel kader!. Het biedt de mogelijkheid om kleine en grote feesten te geven.

Het gezellig koertje of het rustgevend terras waar een zalige, groene tuin op aansluit, biedt je de kans om een receptie te laten uitgroeien naar een ontspannend avondfeest. De tafels worden afgewerkt naar jouw wens. We zorgen voor de volledige catering en bieden je een waaier aan mogelijkheden.

Bedrijfsevents

Ben je, als bedrijf of organisatie op zoek naar een prachtlocatie met diverse vergaderruimtes? Of wil je een seminarie organiseren? Wij bieden je een perfect uitgeruste accommodatie.

De Baenwinning beschikt over kleine en grote zalen die zich perfect lenen voor seminaries, meetings en presentaties, al dan niet gekoppeld aan een koffiebreak of gevolgd door een zakenlunch / buffet,… Onze zalen kunnen volledig ingedeeld en gecombineerd worden naar jouw wens.

We beschikken over alle technische voorzieningen (flipcharts, scherm, gratis draadloos internet ,….) volgens jouw persoonlijke behoeften. Indien je extra uitrusting nodig hebt, brengen wij dit graag voor jou in orde.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Parking

Ruime eigen parking.

Volg ons op Instagram