Alphatent

"Geniet van een fantastisch feest!"

Jouw event van A tot Z

Geprezen service

Stipt, correct en snel

Tenten

Een feest bouwen, dat is een serieuze opdracht.  Alles uitwerken tot een perfecte organisatie kan soms hopen stress met zich meebrengen.

Wij van Alphatent doen veel meer dan onze naam doet vermoeden. We zijn de one-stop-shop waar je werkelijk alles voor jouw feest kan huren.

Van een klein privéfeest tot een groots event. Aan ons kan je alles vragen, van basisbenodigdheden tot all inclusive voorzieningen. Je kiest zelf of je de materialen komt ophalen in ons afhaalcenter of wij leveren ze voor je op het gewenste adres. Steeds op tijd en volgens afspraak. Als je wilt, helpen wij je zelfs met het opstellen, opbouwen of installeren en dit 7/7 24/24u.

Allerlei types tenten (pagodetenten, stertenten, stretchtenten, sailcloth tenten, vouwtenten), zorgvuldig gekozen volgens jouw budget en aantal genodigden. Tafels, stoelen, lounge meubelen, receptietafels, borden, bestek,... we hebben ze allemaal klaarstaan voor jou.

Verwarming, koelkasten of professioneel keukenmateriaal voor de bereiding van jouw BBQ, basic lunch of diner met sterallures, wij brengen het allemaal mee.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Type tenten

Pagodetent
Stretchtent
Stertent

Plooitent
Partytent
Sailcloth tent

Extra's

Vloer
Verwarming
Aankleding

Meubilair
Verlichting
Sailcloth

Werkgebieden

In de provincies: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen

Ontdek meer over Alphatent

De hipste soorten feesttenten op een rij

Feesten in een tent is hip! Een tijdje geleden kon je op onze blog lezen waarom. 'T is namelijk niet enkel gezellig en mooi, je zit namelijk ook buiten én bent beschermd tegen eventuele regenval. Want dat kan wel eens voorkomen in ons landje!

Lees meer

Volg ons op Instagram