Ardore

"Met onze foodtruck bakken wij de heerlijkste artisanale pizza’s op jouw feest"

Echte Italiaanse houtoven

12 soorten pizza

Krokante dunne pizzabodem

Vanaf 20 personen | Foodtrucks

Met onze foodtruck komen we naar jou toe en bakken wij de heerlijkste artisanale pizza’s op jouw feest. Het pizzakraam van Ardore staat voor kwaliteit, sfeer en gezelligheid! Verse ingrediënten, het beste deeg en onze Italiaanse houtoven zorgen voor een pizza boordevol smaak waarmee je zich zo in Italië waant. Wij komen over heel België en Nederland, zonder transportkosten. Zo hoef je de kilometers niet te tellen, dit doen wij namelijk ook niet graag.

Van een intieme verjaardag of doop tot een groot huwelijk of babyborrel, jouw feest is bij ons in goede handen.  Zowel de klassieke soorten als de eerder speciale soorten pizza’s komen aan bod. De pizzabakker bereidt maar liefst 12 verschillende soorten pizza’s zodat er voor ieder wat wils is. De pizza’s worden in stukken gesneden en aan je bediend zodat jouw gasten van verschillende soorten proeven. Onze artisanale pizza’s zijn in een mum van tijd klaar daar er wordt gewerkt met een échte Italiaanse houtoven. Een krokante dunne pizzabodem – dat is ons handelsmerk! Wens je ook een hapje vooraf, een huisbereide tiramisu of een bijpassend wijntje?  Ook hiervoor kunnen wij zorgen.

Wens je liever zelf aan de slag, huur dan een pizzaoven bij ons en bak jouw pizza’s zelf! Wij zorgen voor alle nodige materialen inclusief handleiding.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Pizza

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram