"Toplocatie, zonder buren en op 5 minuten van de E40"

Unieke en rustige locatie in de natuur

Totaalconcept

Vier verschillende zalen

Vanaf 10 tot 100 personen | Locaties

In het West-Vlaamse Moerbrugge (deelgemeente Oostkamp) werd de 18e- eeuwse hoeve ‘Ravenbosch’, volledig gerenoveerd. Deze hoeve ligt midden in het Houtland en is omringd door een historisch en uitgestrekt landschap van akkers en weilanden, bossen, dreven en kasteeldomeinen, boerderijtjes en kapelletjes. 
Deze streek bulkt van authenticiteit en gaafheid; getuigen hiervan zijn de kronkelende landwegen en beekjes die nog steeds hun middeleeuws traject volgen.


Ben je op zoek naar een unieke evenementenlocatie voor een congres, vergadering, managementsdag of seminarie dan is Loweide Seminar & Event Farm de ideale stek.

Een snack, een drankje, English high tea, lunch, ontbijt, een receptie of een volledig op maat gemaakt diner of buffet, dit alles is mogelijk bij Loweide Seminar & Event Farm.

Loweide Seminar & Event Farm beschikt tevens over een aantal dubbele slaapkamers en familiekamers, zo hoef je na het event niet meer naar huis te rijden en kan je genieten van een welverdiende nachtrust en een ontbijt in de Moerbrugse polders.

Het domein is toegankelijk voor mensen met een beperking.

Dankzij het totaalconcept hoeft u zich geen zorgen te maken over het goede verloop van uw event. Loweide Seminar & Event Farm beschikt over een aantal polyvalente ruimtes. Wij nodigen u graag uit en maken, indien u dat wenst, voor u een aangepaste offerte.

Belangrijke informatieLoweide is enkel geschikt voor bedrijfsevents (congres, vergadering, seminarie, ...) en wenst geen aanvraag te ontvangen voor privé feesten (huwelijk, familiefeest, babyborrel,...)

Gelegenheden

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling

Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Overnachting
Tuin / Terras

Zalen

De oude schuur

Met zijn prachtig gebinte is “de oude schuur” onze grootste ruimte; ze biedt plaats aan groepen tot 100 personen. Mits overdekken van het terras kan het event uitgebreid worden tot maximaal 150 personen. Deze ruimte is uitermate geschikt voor grote recepties of evenementen met op maat gemaakte catering.

De cottage

Dit is een werkkamer op de begane grond. Hier kunt u terecht met 30 personen voor een studiedag, een seminarie of een bijeenkomst. Water, muntjes en op tijd een koffiepauze worden u aangeboden.

De hoeve

Na restauratie zal deze polyvalente zaal klaar zijn voor gebruik tegen de lente van 2018. In de hoeve is er een professionele cateringkeuken. De landelijke zaal zal plaats bieden aan een gezelschap van maximaal 50 personen, de ideale locatie voor een babyborrel, communie of jubileum. Ook de place to be voor een vergadering van serviceclubs, bedrijven of organisaties.
 

Het overdekt terras

Het domein beslaat meerdere hectares en de vergezichten rondom zijn prachtig . Bij mooi weer kunnen tal van activiteiten buiten plaatsvinden, zo kunt u ten volle van het landschap genieten. Bij minder goed weer beschikt Loweide Seminar & Event Farm over een verwarmd overdekt terras waar zij voor 80 personen een receptie kunnen verzorgen. Steeds met diezelfde vergezichten. 

Volg ons op Instagram