"Atelier Rosé wil alles zijn wat je niet wist dat je hebben wou."

Creatief en persoonlijk

Op maat van jullie noden en budget

Organisatie van A-Z tot dagcoördinatie

Eventplanning & Styling

Het is jouw feest.

Atelier Rosé bedenkt, organiseert, creëert, decoreert, coördineert jouw feesten!

Van A tot Z of een gedeelte, alles kan; Het is immers jouw feest en dat mag speciaal zijn!

Atelier Rosé zorgt voor een gedetailleerde voorbereiding, efficiënte communicatie, creatieve en stijlvolle uitwerking, punctuele opvolging en uiteraard een wakend oog op jouw budgetplanning.

Je kan bij Atelier Rosé terecht voor verschillende formules en mogelijkheden naar ieders wensen en budget. 


TOTAALBELEVING | Op een unieke locatie of bij jou thuis; Atelier Rosé werkt samen met jou een totaalconcept uit voor jouw trouwfeest, communie, verjaardagsfeest, jubileum, themafeest... We bedenken niet alleen het totaalconcept, maar we voeren ook alles uit tot in de kleinste details en we zijn de dag zelf aanwezig om alles te coördineren. We ontnemen je alle zorgen. Je geniet voluit van jouw ‘special moment’. STYLING | Ben je voor jouw feest nog op zoek naar die ‘finishing touch’, sfeer, uitstraling, originaliteit? Atelier Rosé helpt je met de styling van jouw feest.PLANNING & COÖRDINATIE | Je kan bij Atelier Rosé terecht voor tips en advies bij het voorbereiden van jouw feest. De dag zelf nemen wij de volledige planning van je over en zorgen we voor een vlekkeloos verloop van de dag.BEDRIJFSEVENEMENTEN |  Het jaarlijkse personeelsfeest, een speciale gelegenheid, jubileum of opening van een nieuwe vestiging? Ook daarvoor kan je rekenen op de expertise van Atelier Rosé voor de organisatie van A tot Z. Offertes worden steeds op maat van de klant opgemaakt na een eerste vrijblijvend en persoonlijk gesprek.

 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum

Familiefeest
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Types

A-Z Planning
Budgettering
Coördinatie Event

Draaiboek
Event Styling
Huur van decoratie

Werkgebieden

In de provincies: Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen

Ontdek meer over Atelier Rosé

Een 'barn wedding' met goud & greenery: dit trouwfeest van Ellen en Bert is de ultieme inspiratie!

Een 'barn wedding' met goud & greenery: dit trouwfeest van Ellen en Bert is de ultieme inspiratie voor iedereen die van de natuur met een 'golden touch' houdt. Neem een kijkje in dit prachtige trouwfeest, gestyled door Aterlier Rosé.

Lees meer

Volg ons op Instagram