tot 300 personen | Locaties

Fifth NRE Eindhoven is een event locatie gelegen in Eindhoven (Noord-Brabant). Wens je graag meer informatie, neem dan via ons offerte aanvraag formulier rechtstreeks contact op met Fifth NRE Eindhoven. Zij zullen je vraag zo spoedig mogelijk beantwoorden.

Salino is jouw digitale eventpartner en helpt je bij het plannen van jouw event. Zoek je naast Fifth NRE Eindhoven nog naar andere partners om van jouw event een succes te maken ? Start bovenaan de website dan een nieuwe zoekopdracht en selecteer zelf je regio, gelegenheid en categorie.

Gelegenheden

Huwelijk
Verjaardagsfeest

Jubileum
Familiefeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Parking

Wifi

Parking

Het parkeerterrein is toegankelijk door middel van twee entrees: één aan de nachtegaallaan en één aan de Treurenburgstraat

Zalen

Fifth|NRE beschikt over twee ruimten die te huur zijn, zowel zakelijk als particulier. U huurt dan de volledig ingerichte JazzClub van 280m2 gezamenlijk met en het aangrenzende, overdekte GarageTerras van 330m2. U huurt de ruimten zoals deze ‘zijn’, voorzien van hoog en laag zit-meubilair, bar, podium, toiletten en styling. Indien u aanpassingen wenst, kunnen we deze voor u realiseren, tegen uurloon kosten. U dient zich ervan bewust te zijn dat de beschikbare ruimten een ‘Industriële, Oorspronkelijke en Stijlvolle’ uitstraling hebben, met een tijdelijk karakter. Zoals ook de bijbehorende voorzieningen. 

Volg ons op Instagram