tot 200 personen | Locaties

Feesten, partijen en evenementen zijn net even wat ludieker, stijlvoller en leuker in onze trendy zaalruimte. Of wat te denken van onze Beachclub! Ideaal voor een bedrijfsfeest in een informele, ongedwongen setting. Gewoon lekker feesten. De voetjes van de vloer. En lekker eten en drinken.

Maar er is meer mogelijk. In combinatie met de watersportvoorzieningen in de jachthaven kan een volledig bedrijfsuitje op maat ingevuld worden. Op jacht naar een feestlocatie in de regio van Zeewolde, Almere, Utrecht en Amersfoort? Compleet met een buffet of diner?

Ga voor de Zuiderzoetbeleving. De mogelijkheden zijn enorm. En wij denken graag mee voor de feestelijke invulling. Informeer vrijblijvend. Of kijk voor grote bedrijfsevenementen op Marina Events, een samenwerkingsverband tussen Brasserie Zuiderzoet, Jachthaven De Eemhof en Eemhof Watersport & Beachclub.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

Wij beschikken over verschillende zalen voor grote- en kleinere groepen. Onze grootste feestzaal, de Zuiderzoetzaal, is geschikt voor maximaal 200 gasten en is eventueel op te splitsen in de Zuider- en de Zoetzaal. Daarnaast kunnen verschillende delen van onze brasserie gebruikt worden voor een feest en kunnen verschillende zalen naar wens gecombineerd worden.

Volg ons op Instagram