tot 200 personen | Locaties

Fort Resort Beemster is één van de meest luxe maar duurzaamste wellness resorts van Nederland, gelegen in de prachtige Noord-Hollandse Beemsterpolder, op slechts 20 minuten van Amsterdam. Achter de historische muren: een unieke spa & wellness, met bijzondere sauna’s, baden en 16 prachtige hotelkamers & suites.

Twee zalen voor vergaderingen, (bedrijfs)feesten & tevens officieel trouwlocatie. Geniet samen van al het goede op het gebied van gastronomie, gastvrijheid & wellness. Als onderdeel van de Stelling van Amsterdam staat Fort Resort Beemster op de UNESCO Werelderfgoedlijst.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Overnachting
Tuin / Terras

Zalen

Het eco-chique Fort Resort Beemster & het Poterne restaurant zijn door de ambiance en gastvrijheid een fantastische locatie om uw vergaderingen, (bedrijfs)feesten, bruiloft, trouwfeest, zakelijke afspraak of conferentie te houden. De fort zaal biedt ruimte aan 200 gasten, grenst aan het lounge terras en beschikt over de benodigde audiovisuele apparatuur. Bij mooi weer kunt u genieten op het lounge terras van het fort. De private dining & wine room bevinden zich in het middenschip van het fort en zijn geschikt voor diner of vergadering in intieme kring voor maximaal 20 personen.

Elk evenement kan geheel naar uw wens ingevuld worden. Wij denken graag met u mee vanaf de voorbereiding tot de invulling, zodat u onbezorgd kunt genieten van een onvergetelijke tijd. Fort Resort Beemster is landelijk gelegen maar toch centraal, op slechts 20 minuten van Amsterdam, Alkmaar, Purmerend & Volendam.

Volg ons op Instagram