"De hoogste kwaliteit in DJ’s, Live-artiesten en Techniek!"

9,8 Klanttevredenheid! 15 jaar ervaring

Bruiloft - Bedrijfsfeest - Festival - Event

Persoonlijk advies, Organisatie op maat

Vanaf 995 euro | Muziek & entertainment

De hoogste kwaliteit in DJ’s, live-artiesten en techniek samen met professioneel advies en persoonlijke aandacht voor ieder evenement en feest. Dit is waar Sax with the DJ voor staat! Wanneer je een evenement of feest gaat organiseren wil je dat het voor iedere gast een unieke belevenis is. En hierbij is muziek natuurlijk onmisbaar in het creëren en bepalen van de juiste sfeer! 

Kan je dit bereiken door het laten afspelen van een Spotify Playlist? Wij vinden van niet! Om deze juiste sfeer te krijgen heb je daarvoor de echte live artiesten nodig ondersteund door een professionele setting van podium meubels, licht en geluidstechniek! 

Maar wat is dan de beste keuze?

Daar helpen wij je graag bij! Met al meer dan 15 jaar ervaring en een enorm gevarieerd netwerk van top DJ’s en DJ Acts, Saxofonisten, Vocalisten, Percussionisten, Gitaristen, Pianisten en ander live artiesten kunnen wij voor jou de perfecte muzikale belevenis organiseren voor elk gewenst moment. Of het nu is voor een unieke bruiloft, een romantische ceremonie, een spetterend bedrijfsfeest, een knallend verjaardagsfeest, zomers festival of ander evenement, dan is Sax with the DJ jouw partner in crime voor de organisatie en uitvoering! Wij hebben alles in huis!

Sax with the DJ bestaat uit een kleine groep talentvolle specialisten. Allen met een eigen karakter, maar samen sterk door diversiteit. Vaste waarden zijn de DJ’s met een schat aan ervaring en repertoire. De vaste saxofonisten met ruime podiumervaring zijn de centrale artiesten in de act. Aangevuld met gedreven gitaristen, percussionisten en andere muzikanten is ‘Sax with the DJ’ breed inzetbaar.

Neem contact op en laat ons samen bekijken weke act of artiest jouw feest nodig heeft!

Tarieven

Bruiloft feest     |      Bedrijfsfeest     |     Verjaardagsfeest    

Festival               |     Events

  • Just the DJ  (DJ )                                       vanaf 995,-
  • Sax with the DJ (DJ en Saxofonist)       vanaf 1295,-
  • Extra Live Artiesten                                   vanaf 595,-      


Ceremonie     |     Borrel     |     Receptie     |     Diner

  • Akoestische & Live Artiesten        vanaf 995,-

            (Vocalist - Gitarist - Saxofonist - Pianist)     

  • Lounge DJ show                              vanaf 995,-

*bovenstaande prijzen inclusief techniek van Geluid - Licht - DJ Booth (bij DJ shows) 

*het is ook mogelijk om de artiesten zonder techniek te boeken wanneer de techniek wordt verzorgd door uw locatie.

*bovenstaande prijzen zijn inclusief retour reiskosten binnen een straal van 75 km rondom Amersfoort. Daarbuiten worden de reiskosten berekend a 0,19 cent / km 

*bij optredens buiten Nederland en meer dan 200 km enkele reis vanaf Amersfoort kan een hotelovernachting aan de orde zijn voor de geboekte artiesten en eventuele technicus


Prijsuitleg:

Onze prijs wordt bepaald door de Artiesten, de Techniek, Reiskosten en onze Service. Wij werken met uitsluitend artiesten die garant staan voor een kwalitatief hoogwaardige show door hun enorme ervaring. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat op jullie feest de juist geselecteerde artiesten optreden die passen bij jullie wensen qua muziek en stijl. Wij besteden hier veel aandacht en tijd aan. Wij werken met techniek leveranciers die voor zowel een eenvoudige inrichting van techniek tot een van onze exclusieve shows met  A-kwaliteit Geluid, Licht en Unieke DJ meubels. Er zijn vele mogelijkheden op basis van beschikbaarheid voor jou te organiseren

Wij maken voor iedereen persoonlijk op maat een voorstel. Dit is gebaseerd op basis van de wensen en ook niet onbelangrijk het eventuele budget! Niemand is daarin hetzelfde en wij willen dat jullie feest of evenement exact past bij jullie belevenis en mogelijkheden. Wacht niet langer en vertel ons je idee!

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum

Familiefeest
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Types

DJ
Zanger(es)
Acts

Muzikant
Ceremonie

Werkgebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Binnen een straal van 200km rond Amersfoort

Volg ons op Instagram