Locaties

Fooddock is de eerste foodhal van Oost-Nederland. De historische, industriële Zwarte Silo is volledig in te richten naar uw wensen. Fooddock is ideaal bereikbaar met zijn ligging aan de A1 en 500 gratis parkeerplaatsen. De passie voor puur en eerlijk eten en het uitzicht over de haven zijn inclusief.

In de foodhal zijn meer dan 10 eigenzinnige food ondernemers te vinden. Onze smaakmakers maken van elk event een feestje. Van sushi tot biologische frieten en van tapas tot traditioneel Indisch. Elke gast krijgt zijn eigen Fooddock-pas met saldo en geniet van zijn of haar favoriete keuken!

Met het Pakhuis hebben we onze eigen evenementenruimte die plek biedt aan zo’n 550 gasten. Deze ruimte is volledig af te sluiten, heeft zijn eigen bar, toiletten en is volledig naar uw wensen in te richten.

Het Kantoor van de Havenmeester is de ideale plek voor presentaties en brainstorms. De ruimte biedt plek aan zo’n 20 gasten en is voorzien van beamer en flip-over.

Met de teamactiviteiten in het Havenkwartier kunt u een volledig dagprogramma voor uw gasten inrichten.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia

Parking
Wifi

Parking

Op het havenkwartier zijn ruim 500 gratis parkeerplaatsen, dus je parkeert direct voor de deur. Tijdens evenementen kun je ook parkeren bij de Rabobank aan de Hanzeweg.

Zalen

Uw vergadering op een inspirerende en originele locatie? Dan zit u bij Fooddock goed. Direct aan de A1, in de stoere graansilo in de haven van Deventer. U kunt vergaderen in het 'Kantoor van de Havenmeester' of 'Het Pakhuis'.

Volg ons op Instagram