tot 280 personen | Locaties

Zalencentrum VAN VEEN in het Drentse Witten (bij Assen) laat je gastvrij genieten... van de goede dingen van het leven. Wij kunnen je het volgende bieden:

Diverse arrangementen, zoals spetterende bruiloftsfeesten, personeelsfeesten, kraamfeesten etc. Spelactiviteiten, zoals Klootschieten, oud-Hollandse spelen, Moordavond etc...Verhuur van zalen,voor vergaderingen, workshops etc...

Maar ook een heerlijk Familie diner in ons restaurant behoort tot de mogelijkheden. Op onze website vind je uitgebreide informatie over wat wij voor jou kunnen betekenen.

Vertel ons jouw wensen en wij passen onze uitgebreide mogelijkheden hier graag op aan!

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Tuin / Terras

Zalen

Café - Restaurant

MAXIMAAL 130 PERSONEN

Ons café-restaurant heeft ongeveer 100 zitplaatsen. Deze ruimte heeft zeer veel mogelijkheden voor zowel een à la carte diner, familiediner, buffetten, maar is ook zeer geschikt voor het houden van een verjaardagsfeest of een bruiloft tot 130 personen. Deze zaal is in 2009 geheel vernieuwd en sfeervol ingericht.

Ook beschikken wij over een mooi landelijk gelegen buitenterras met ongeveer 70 zitplaatsen.

Zaal Paaskampen

MAXIMAAL 80 PERSONEN

Onze sfeervolle ingerichte Zaal "Paaskampen is door de inrichting zeer geschikt voor zowel 20 als 80 personen voor feesten en partijen en beschikt over een antieke bar en heeft als extra een eigen buitenterras voor de mooie zomerdagen.

Zaal Witterveld

MAXIMAAL 280 PERSONEN

Deze sfeervolle zaal is compleet uitgerust: De zaal van Restaurant Zalen van Veen is sfeervol ingericht en zeer compleet voor gegarandeerd een schitterend bruiloftsfeest, personeels-/bedrijfsfeest. Er is een royale dansvloer aanwezig en een podium voor band of DJ. De zaal is voorzien van sfeervolle verlichting die op gepaste wijze gedimd kan worden. In de zaal is een spiegelbol en discoverlichting aanwezig voor passende lichteffecten.

Volg ons op Instagram