Locaties

Het eiland Vidaa is een unieke locatie onder de rook van Rotterdam en biedt u ruimte voor diverse inspirerende mogelijkheden. Rust, harmonie en balans, zowel op het werk als op privé gebied. Vidaa staat voor een leven in balans en biedt daarom ook diverse activiteiten, zowel zakelijk als privé, die binnen deze grondgedachte passen. Bij Vidaa kunt u vergaderen, trouwen, uit eten, feesten en genieten. Reduceer stress met een wandeling over ons prachtige landgoed.

Ook kunt u bij Vidaa uw huwelijk voltrekken en de mooiste ruimten huren voor uw receptie of feest. Vidaa is tevens zeer geschikt voor business meetings, maar ook voor bedrijfsfeesten, trainingen en teamuitjes. 

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Zalen

Het Buitenhuys

Het Buitenhuys is een op zichzelf staande locaties op het landgoed. Deze locatie is zeer geschikt voor vergaderingen en beschikt over sanitaire voorzieningen. Voor de lunch en/of diner maakt u een kleine wandeling van twee minuten naar ons restaurant het Wapen van Vidaa

De Mongoolse Ger

De traditionele Mongoolse Ger bevindt zich op een unieke locatie op het eiland en beschikt over sanitaire voorzieningen. De Ger is uitermate geschikt voor een vergadering, congres en/of receptie. De Ger heeft een eigen terras waar u de dag kunt afsluiten met een borrel, buffet en/of BBQ. De lunch kunt u nuttigen in ons restaurant 'Het wapen van Vidaa' of laten verzorgen op uw eigen locatie.

Zijzaal

Vidaa rest is gelegen in het restaurant, echter betreft dit een aparte locatie. In overleg heeft u ook de mogelijkheid om gebruik te maken van het terras of het gehele restaurant. Deze locatie is zeer geschikt voor een vergadering, congres, receptie, lunch en/of diner.

Pura Vidaa II

Pura Vidaa zijn twee, met elkaar verbonden grote zalen welke ook onafhankelijk van elkaar kunnen worden gehuurd. Deze locatie is zeer geschikt voor vergaderingen, bedrijfspresentaties, bedrijfsvieringen, recepties, congressen, trainingen en grotere evenementen. De locatie is prachtig gelegen aan het water en beschikt over een ruim privé terras waar u vrij gebruik van kunt maken. U kunt de dag afsluiten met een borrel, een uitgeserveerd diner, walking diner, BBQ of buffet op dezelfde locatie. 

Pura Vidaa III

Pura Vidaa III is de nieuwe vergaderzaal van Vidaa en is gelegen in Pura Vidaa, echter betreft dit een aparte ruimte.

Volg ons op Instagram