"Wij maken van elke feestelijke aangelegenheid een bijzondere dag"

Comfort

Ruimte

Rust

Vanaf 10 tot 650 personen | Locaties

Elke feestelijke aangelegenheid of speciale gebeurtenis wordt hier zonder twijfel een bijzondere dag. Wij bieden alle mogelijke formules aan voor allerhande gelegenheden zoals een trouwfeest, communie, babyborrel, jubileum, verjaardagsparty's, rouwmaaltijden,...

Jouw gasten worden hier in alle stijl en hartelijkheid in onze familie ontvangen en verzorgd. De chef en zijn team zorgen ervoor dat de smaakpapillen tot het uiterste verwend worden.

Als je een supertrouwfeest wenst te organiseren ben je bij ons aan het juiste adres! Wij hebben namelijk de combinatie van een prachtige binnentuin voor recepties / een grote banketzaal voor diner met een heerlijke keuken & hotelaccomodatie voor jou, jouw familie & vrienden die graag wensen te overnachten.

Een seminarie, vergadering of productvoorstelling kan tot en met 250 personen ook tot in de puntjes verzorgd worden. Alle professionele ondersteuning is voorhanden zoals projector, wit scherm, flipchart, geluidsinstallatie,... Comfort, ruimte en rust maken deze locatie tot een ideale plaats.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Eigenschappen

Eigen catering niet mogelijk
Multimedia
Parking

Wifi
Overnachting
Tuin / Terras

Parking

Gratis parking ter beschikking, deze biedt plaats voor 250 wagens.

Zalen

Wij beschikken over verschillende zalen die kunnen ingedeeld worden naargelang het aantal personen van jouw evenement. Dat kan gaan vanaf 8 personen tem 230 personen voor een zittend diner of tot 350 personen voor een receptie / walking diner. Aan elke zaal is er dan ook een terras of tuin aan verbonden waar het heerlijk vertoeven is bij mooi weer.

Volg ons op Instagram