"What is done in love, is done well"

"Luisteren" naar de klant is key

Twee vriendinnen bundelen hun krachten

Grafische styling

Eventplanning & Styling

De mooiste vraag werd gesteld. Jullie zijn verloofd en kiezen ervoor de rest van jullie leven te delen met elkaar. Met bijzonder veel goesting én liefde is het nu aftellen naar die ene dag, jullie trouwdag.

Jullie hebben ongetwijfeld al een idee hoe jullie huwelijksdag eruit hoort te zien. Maar weet je niet waar te starten of lijken jouw plannen niet haalbaar? Dan ben je bij SALON aan het juiste adres. We maken jouw dromen al snel werkelijkheid.

Met een luisterend oor tasten we zorgvuldig jullie ideeën af wat betreft styling en coördinatie. Zo leggen we alle puzzelstukjes open en stuk voor stuk laten we ze opnieuw samenvallen. De weg naar jullie trouwdag bewandelen jullie voortaan dus niet langer alleen!

Lotte en Sanya zijn de drijvende kracht achter SALON weddings. Lotte is all yours wat betreft organisatie & coördinatie. Sanya is jullie ‘Jani in nood’ op vlak van styling. Na te luisteren hoe jullie droomhuwelijk eruit moet zien, gaat zij aan de slag om de look & feel te bepalen. Daarnaast kan ze ook jullie volledige grafische styling voorzien- van naamkaartjes tot een welkomstbord. You name it, she makes it!

Gelegenheden

Huwelijk

Types

A-Z Planning
Budgettering
Coördinatie Event

Draaiboek
Event Styling
Grafische styling

Werkgebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Ontdek meer over SALON weddings

Good souls stay, Wild souls elope

Niet iedereen is weggelegd voor de ellenlange guestlist, de grote tradities, de openingsdans en verplichte familieportretten. Intiem, persoonlijk en just the two of you: met dit uitgangspunt gingen Lotte en Sanya van SALON Weddings aan de slag voor deze styled shoot!

Lees meer

REAL WEDDING Het Urban Jungle trouwfeest van Lieselot en Nick

Een tijdje geleden leerden we de guitige en enthousiaste Lieselot kennen als fotografe, toen ze foto's kwam maken van het Salino-team. Na maanden van voorbereidingen en uitkijken, stond ze vorige zomer zélf eens voor de lens, als stralende bruid van haar hubby Nick!

Lees meer

Volg ons op Instagram