Vrijblijvende offerte aanvragen

Mon Caravin & Mon Vinlo

"Eigenzinnige wijnen met een verhaal"

Andere stijlen, geuren en kleuren

Wijndomeinen met een ongewoon verhaal

Wijnfietskar of wijncaravan

Vanaf 15 tot 80 personen | Foodtrucks

Mon – een kwinkslag naar één van ons beider roepnaam - Vin” verwijst naar het gepersonaliseerde karakter van ons aanbod. Jouw smaakpapillen zijn onze vineuze wegwijzer. Jij geeft mee aan welke reis we samen maken.

"Mon Vin", project van Wim Van Doninck, Koen Hellemans, en Jo Van Boxem, elkaar gevonden in een gedeelde passie voor een wondermooi product: de wijn!
Na het volgen van verschillende cursussen, hebben we door de jaren heen een brede(re) kijk op het mondiale wijnaanbod gekregen.
Onze smaakpapillen hebben intussen veelvuldig kennis mogen maken met zowel bekende als minder bekende druiven uit verschillende regio’s en landen, eveneens de minder voor de hand liggende.

Naast wijndegustaties en wijnadvies/-verkoop, komen zij maar al te graag met hun Mon Vinlo en Mon Caravin tot op jouw event om hun uitgebreide kennis van wijnen en druiven met jou te delen.

Kies voor de mobiele wijnbar van Mon Vin op jouw event en verras je vrienden, familie of collega's met unieke wijnen die ze ongewtijfeld nog nooit geproefd hebben.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum

Familiefeest
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Drinks / Cocktails

Wijn

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram