"Studiofotografie op locatie"

Geen aansluiting nodig = Overal Studio

Topkwaliteit

Decor en printing voorziening mogelijk

Verhuur materiaal

Boothloose is niet zo maar een klassieke photo booth, maar wel eentje met passie en kwaliteit. Deze booth is volledig onafhankelijk van stroomvoorziening en kan dus waar dan ook geplaatst worden! Hoe ongewoner hoe leuker, zonder grenzen.

Get loose! in the booth. Naast de reportages op locatie voor evenementen staan we ook op expo's en bedrijfsfeesten. Dan voorzien wij in de decoratie en een cinematische belichting met als resultaat foto’s in topkwaliteit.

Boothloose maakt fotoreportages en fotoshoots van evenementen voor tal van verenigingen. Een professionele fotostudio bouwen we in 20 minuten, met talloze achtergrondkleuren om uit te kiezen. De fotoshoot kan ook gehouden worden in een bestaande ruimte, of zelf te midden van een bos. Hoe creatiever en ongewoner, hoe leuker. Alle foto's worden bewerkt en geplaatst in een online galerij waar de gasten eenvoudigweg hun foto's terug vinden en bestellen.

De fotoreeks kan zowel fun, artistiek, als formeel zijn. 

Belangrijke informatieGeen vaste locatie.

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest

Jubileum
Familiefeest
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, Brussel

Ontdek meer over Boothloose - Photobooth & Studio

Onmisbaar op elk event: een fotobooth(truck)!

Het is tegenwoordig écht onmisbaar op elk event: een fotobooth! Samen zot doen, leuke foto's maken, meteen afdrukken en meenemen naar huis, wij vinden een fotobooth een echte meerwaarde op elke feest! Ontdek in dit artikel de leukste fotobooths in Vlaanderen!

Lees meer

Volg ons op Instagram