"Vier mannen zingen a capella. Voor jou."

De « Barbershop » stijl uit de VS

Vrolijk en romantisch

Mogelijk in combinatie met Jazz trio

Muziek & entertainment

Vier mannen zingen over liefde, het leven en het geneugten van ons bestaan! 

Dit A capella kwartet biedt jou een reis door de kleuren van de “barbershop”. Een vrolijk en romantisch genre uit de Verenigde Staten in het begin van de twintigste eeuw.

In concertformule of als muzikaal entertainment ( recepties / festivals), O! Boy biedt het publiek prachtige nummers met een glimlach en veel charme.

  • Concert
    O!Boy geeft je een rondleiding van een uur door de kleuren van barbershop, versierd met enkele nummers van The Beatles, Renaissance en enkele verrassingen….

  • Muzikaal entertainment
    Ideaal voor festivals, feesten, recepties… O!Boy loopt rond tussen de gasten en biedt op speelse wijze nummers aan. Korte, interactieve, humoristische interventies die de gasten zeker zullen smaken. De gasten krijgen een liedje of twee vooraleer we weer doorlopen naar de andere genodigden!

  • Combinatie met Jazz Trio
    Het concert van O !Boy kan ook gecombineerd worden met, in het tweede deel, een Jazz Trio. Het trio brengt een jazzy repertoire met invloeden uit de blues, swing, bossa… Basgitaar, gitaar en saxofoon (drums op aanvraag) zorgen voor een intieme, gezellige sfeer. 


Repertoire 

De « Barbershop » stijl komt uit Verenigde Staten in het begin van de 20e eeuw. Mannen zaten samen bij de kapper en zongen luidkeels de liefdesliederen die toen in waren ! Een precieze en smaakvolle harmonie omringt de melodie. Een gevoel van gelukzaligheid en energie neemt de zangers en het publiek mee op een ongelofelijke reis.

Gelegenheden

Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest

Types

Zanger(es)
Acts

Muzikant

Werkgebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram