"Een liefdesverhaal. Liefde voor elkaar, gezellig tafelen , feesten en Italië"

Het beste van de Italiaanse keuken

Eigen locatie met prachtige tuin

De mogelijkheden zijn eindeloos

Vanaf 20 tot 200 personen | Catering / Traiteur

De liefde tussen Francesco en Julia wordt doorgetrokken in hun gedeelde passie voor eten, gezelligheid en mensen samenbrengen.

Catering Francesco & Julia:

Terwijl jij de belangrijke momenten in het leven samen met jouw geliefden viert, leveren wij het beste van de Italiaanse keuken aan huis. Van persoonlijke tot zakelijke evenementen, van bruiloften tot communiefeesten en pr-events: wij zorgen ervoor dat jij samen met je gasten kunt genieten van een schitterende avond, omringd door de beste smaken.

Ons culinaire repertoire beperkt zich overigens niet tot de Italiaanse keuken, maar combineert het beste uit elke cultuur waarmee we door de jaren heen hebben kennisgemaakt. Van themamenu’s en gastronomische lekkernijen tot een dessertbuffet of een intieme, op-en-top Italiaanse aperitivo: de mogelijkheden zijn eindeloos!

Geïnspireerd door herinneringen uit Italië en de essentie van de Italiaanse keuken, met de traditionele technieken die bij deze keuken horen. De manier waarop we koken, is dan ook heel intens en puur: met respect voor de ingrediënten, om alle smaken tot hun recht te laten komen. 

La trattoria :

La Trattoria is een intieme en veelzijdige locatie, perfect voor private dining, pr-evenementen en andere bijeenkomsten. Hier kunt u verspreid over vier verschillende ruimtes genieten van de Italiaanse specialiteiten die chef Francesco op tafel tovert, terwijl zijn vrouw Julia zorgt voor de rest.

grote troef van deze locatie, in het midden van Antwerpen, is de tuin. Deze binne tuin is een verborgen parel , achteraan het gebouw.

Francesco en Julia zijn gevestigd op de Mechelsesteenweg te Antwerpen waar ze ook private dinners en evenementen organiseren. 

Belangrijke informatieDe huur van de locatie kan enkel in combinatie met onze catering en drank

Tarieven

Minimum afname bij Francesco & Julia is €20

Gelegenheden

Babyborrel / Doop
Communie / Lentefeest
Huwelijk
Verjaardagsfeest
Jubileum
Familiefeest

Vergadering
Seminarie
Productvoorstelling
Personeelsfeest
Bedrijfsfeest
Teambuilding

Types

Recepties
Buffetten
Seated Dinner
Walking dinner
Show Cooking
Broodjes

Desserten
Kok aan huis
Lemonade bar
Bar all’Italiana
Wijnen
Decoratie

Levergebieden

In de provincies: Antwerpen, Limburg, Vlaams-Brabant, Oost-Vlaanderen, West-Vlaanderen, Brussel

Volg ons op Instagram